Талентовани економисти из Бијељине

Година за нама била је сјајна за ученике Средње економске школе у Бијељини. На бројним такмичењима освојили су запажене резултате , што им је како кажу била мотивација да и ове године буду још бољи и представе ову школу на најбољи начин.

Занимљивости 30.01.2019 | 15:16
Талентовани економисти из Бијељине
Књиговодство ,рачуноводство, економија предмети су који су основа ове школе. Иако су познатија такмичења из неких природних наука, ученици ове струке такође имају прилику да покажу шта знају. Из економске групе предмета остваили су запазене резултате каже Мирела Милић, професор економске групе предмета

Иако је ријеч о стручној школи ученици ове школе показали су интересовање и за језик и културу. Алесандро Манојловић и Јована Барбу освојили су прво и друго мјесто у бесједи на последњим Вишњићевим данима.

Европска ноћ истраживача окупила је све школе, а економисти су награђени за ентузијазам на шта су посебно поносни истичу Маријана Ђорђић, професор пословне комуникације и  Тања Петровић један од учесника.

Да желе да изађу из оквира класичне стручне школе показали су и формирањем драмске секције која је у протеклој години одиграла 2 представе којима су јако задовољни каже Игор Калајџија, професор српског језика И књижевности.

И поред свих обавеза које имају ученици су нашли и времена за бројне хуманитарне акције, истакла је Јована Тешић, предсједник Савјета ученика 

Економисти су показали и како смо се некада играли,  те је пројекат "Заборављене дјечије игре и обичаји" награђен. Поред овога ученици ове школе остварили су завидне резултате и на бројним спортским такмичењима.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар