Talentovani ekonomisti iz Bijeljine

Godina za nama bila je sjajna za učenike Srednje ekonomske škole u Bijeljini. Na brojnim takmičenjima osvojili su zapažene rezultate , što im je kako kažu bila motivacija da i ove godine budu još bolji i predstave ovu školu na najbolji način.

Zanimljivosti 30.01.2019 | 15:16
Talentovani ekonomisti iz Bijeljine
Knjigovodstvo ,računovodstvo, ekonomija predmeti su koji su osnova ove škole. Iako su poznatija takmičenja iz nekih prirodnih nauka, učenici ove struke takođe imaju priliku da pokažu šta znaju. Iz ekonomske grupe predmeta ostvaili su zapazene rezultate kaže Mirela Milić, profesor ekonomske grupe predmeta

Iako je riječ o stručnoj školi učenici ove škole pokazali su interesovanje i za jezik i kulturu. Alesandro Manojlović i Jovana Barbu osvojili su prvo i drugo mjesto u besjedi na poslednjim Višnjićevim danima.

Evropska noć istraživača okupila je sve škole, a ekonomisti su nagrađeni za entuzijazam na šta su posebno ponosni ističu Marijana Đorđić, profesor poslovne komunikacije i  Tanja Petrović jedan od učesnika.

Da žele da izađu iz okvira klasične stručne škole pokazali su i formiranjem dramske sekcije koja je u protekloj godini odigrala 2 predstave kojima su jako zadovoljni kaže Igor Kalajdžija, profesor srpskog jezika I književnosti.

I pored svih obaveza koje imaju učenici su našli i vremena za brojne humanitarne akcije, istakla je Jovana Tešić, predsjednik Savjeta učenika 

Ekonomisti su pokazali i kako smo se nekada igrali,  te je projekat "Zaboravljene dječije igre i običaji" nagrađen. Pored ovoga učenici ove škole ostvarili su zavidne rezultate i na brojnim sportskim takmičenjima.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar