Мадуро: Трамп хоће да ме убије

- Председник Венецуеле Николс Мадуро данас је изјавио да је амерички председник Доналд Трамп наредио влади Колумбије и локалној мафији у тој земљи да га убију.

Свијет 30.01.2019 | 09:40
Мадуро: Трамп хоће да ме убије
АП преноси да је Мадуро казао да зна за "наредбе" Доналда Трампа које је дао колумбијској влади и локалној мафији, да га убију. Ројтерс преноси да је Мадуро ово казао у интервјуу за агенцију РИА Новости.

Мадуро је, како је руска агенција известила, казао да позиви на превремене изборе долазе са уценама и да оне земље које на њих позивају морају да сачекају 2025. годину. 

"Не прихватамо ничије ултиматуме, нећемо бити уцењивани", поручио је Мадуро. 

Опозициони лидер Хуан Гваидо који се прошле недеље прогласио за привременог председника Венецуеле и којег је у томе подржала Америка, позвао је на ванредне председничке изборе, наводећи да је Мадуро други мандат прошле године освојио на превару.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Марко

30.01.2019 09:23

Американцима је у циљу само нафта и ништа више. Путин шаље поруку да подржава Мадура до Трамп отворено пријети војним ударом? Путин само ријечима брани Мадура не и дјелима? Па наравно, јер би пад цијене нафте додатно угрозио и онако нестабилну Руску економију. Односно Путин прижељкује удар на Венецуелу и експлатацију нафте. Али овај неуки народ то не види већ само прича о Америчкој агресији и окупацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

30.01.2019 10:24

Па ста ти мислис марко јос о глобалним темама

Name

Суви

30.01.2019 09:49

Највеће резерве нафте у Свјету су прави разлог. Требало би подсјетити ове наше како изгледа држвни удар, када велики имају интереса. Код нас преко постојеће власти добијају жељено, те немају потребу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

30.01.2019 10:46

Борба за ресурсе. Ипак је западни цовјек науцио да лагодно зиви,средства се не бирају,зивотињско царство. Њихова власт и моцници морају наци нацин да тако и остане, инаце им се лосе писе.

ОДГОВОРИТЕ