Maduro: Tramp hoće da me ubije

- Predsednik Venecuele Nikols Maduro danas je izjavio da je američki predsednik Donald Tramp naredio vladi Kolumbije i lokalnoj mafiji u toj zemlji da ga ubiju.

Svijet 30.01.2019 | 09:40
Maduro: Tramp hoće da me ubije
AP prenosi da je Maduro kazao da zna za "naredbe" Donalda Trampa koje je dao kolumbijskoj vladi i lokalnoj mafiji, da ga ubiju. Rojters prenosi da je Maduro ovo kazao u intervjuu za agenciju RIA Novosti.

Maduro je, kako je ruska agencija izvestila, kazao da pozivi na prevremene izbore dolaze sa ucenama i da one zemlje koje na njih pozivaju moraju da sačekaju 2025. godinu. 

"Ne prihvatamo ničije ultimatume, nećemo biti ucenjivani", poručio je Maduro. 

Opozicioni lider Huan Gvaido koji se prošle nedelje proglasio za privremenog predsednika Venecuele i kojeg je u tome podržala Amerika, pozvao je na vanredne predsedničke izbore, navodeći da je Maduro drugi mandat prošle godine osvojio na prevaru.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Marko

30.01.2019 09:23

Amerikancima je u cilju samo nafta i ništa više. Putin šalje poruku da podržava Madura do Tramp otvoreno prijeti vojnim udarom? Putin samo riječima brani Madura ne i djelima? Pa naravno, jer bi pad cijene nafte dodatno ugrozio i onako nestabilnu Rusku ekonomiju. Odnosno Putin priželjkuje udar na Venecuelu i eksplataciju nafte. Ali ovaj neuki narod to ne vidi već samo priča o Američkoj agresiji i okupaciji.

ODGOVORITE
Name

Ime

30.01.2019 10:24

Pa sta ti mislis marko jos o globalnim temama

Name

Suvi

30.01.2019 09:49

Najveće rezerve nafte u Svjetu su pravi razlog. Trebalo bi podsjetiti ove naše kako izgleda držvni udar, kada veliki imaju interesa. Kod nas preko postojeće vlasti dobijaju željeno, te nemaju potrebu.

ODGOVORITE
Name

Hm

30.01.2019 10:46

Borba za resurse. Ipak je zapadni covjek naucio da lagodno zivi,sredstva se ne biraju,zivotinjsko carstvo. Njihova vlast i mocnici moraju naci nacin da tako i ostane, inace im se lose pise.

ODGOVORITE