Додијељене МАЦ награде

Додела регионалних музичких награда (Мусиц Аwардс Церемонy) одржана је у уторак увече је у Штарк Арени у Београду.

Забава 30.01.2019 | 08:48
Додијељене МАЦ награде
Спектакуларни музички шоу Мусиц Аwард Церемонy (МАЦ) на којем су учествовале највеће музичке звезде из Србије, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине и Македоније, одржан је у уторак увече у београдској Штарк арени.

Додела првих регионалних музичких признања личила је у продукцијском нивоу на најзначајније светске догађаје тог типа у продукцији МТВ.

Масимо Савић, Раста, Плави оркестар, Марија Шерифовић, Жељко Јоксимовић, Стјепан Хаусер, Сергеј Ћетковић само су неки од 200 извођача који су чинили овај врхунски музичко шоу.

Цео спектактл одигравао се на шест сцена у Штарк арени, а извођаче је пратило 50 плесача и сви релевантни медији из региона.

Награду за најбољег мушког извођача године добио је хрватски певач Тони Цетински, док је у женској конкуренцији тријумфовала Марија Шерифовић.

Најбољи концерт године одржао је Аца Лукас, док су власници најбоље рок нумере у 2018. Бајага и Инструктори и Парни ваљак.

Специјалну награду за изврсност "Златни МАЦ" добио је виолончелиста Стјепан Хаусер, члан бенда 2Целлос.

Специјалну награду за присуство на сцени дуже од 30 година добио је Жељко Самарџић, док је признање за афирмацију музике у региону отишло у руке представника Егзит фестивала.

Аутори најбољих модерних денс музика су Раста и Магла бенд, док су најбољи поп бендови у региону за прошлу годину Тропико бенд и Лексингтон бенд.

Програм у београдској Арени водили су Ђуле Ван Гог, Ида Престар и Аида Јокановић.

Сав приход од вечерашњег догађаја прослеђен је Уницефу, који ће средства наменити угроженој деци у региону.

Све песме које су се бориле за МАЦ награде номиновале су радио станице из региона, а публика је гласала путем онлине гласања.



Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар