Dodijeljene MAC nagrade

Dodela regionalnih muzičkih nagrada (Music Awards Ceremony) održana je u utorak uveče je u Štark Areni u Beogradu.

Zabava 30.01.2019 | 08:48
Dodijeljene MAC nagrade
Spektakularni muzički šou Music Award Ceremony (MAC) na kojem su učestvovale najveće muzičke zvezde iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, održan je u utorak uveče u beogradskoj Štark areni.

Dodela prvih regionalnih muzičkih priznanja ličila je u produkcijskom nivou na najznačajnije svetske događaje tog tipa u produkciji MTV.

Masimo Savić, Rasta, Plavi orkestar, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Stjepan Hauser, Sergej Ćetković samo su neki od 200 izvođača koji su činili ovaj vrhunski muzičko šou.

Ceo spektaktl odigravao se na šest scena u Štark areni, a izvođače je pratilo 50 plesača i svi relevantni mediji iz regiona.

Nagradu za najboljeg muškog izvođača godine dobio je hrvatski pevač Toni Cetinski, dok je u ženskoj konkurenciji trijumfovala Marija Šerifović.

Najbolji koncert godine održao je Aca Lukas, dok su vlasnici najbolje rok numere u 2018. Bajaga i Instruktori i Parni valjak.

Specijalnu nagradu za izvrsnost "Zlatni MAC" dobio je violončelista Stjepan Hauser, član benda 2Cellos.

Specijalnu nagradu za prisustvo na sceni duže od 30 godina dobio je Željko Samardžić, dok je priznanje za afirmaciju muzike u regionu otišlo u ruke predstavnika Egzit festivala.

Autori najboljih modernih dens muzika su Rasta i Magla bend, dok su najbolji pop bendovi u regionu za prošlu godinu Tropiko bend i Leksington bend.

Program u beogradskoj Areni vodili su Đule Van Gog, Ida Prestar i Aida Jokanović.

Sav prihod od večerašnjeg događaja prosleđen je Unicefu, koji će sredstva nameniti ugroženoj deci u regionu.

Sve pesme koje su se borile za MAC nagrade nominovale su radio stanice iz regiona, a publika je glasala putem online glasanja.



Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar