Терзић стигао у Белек: Појачава се притисак на БАТЕ!

Од Белоруса се очекује да смање обештећење за Мирка Иванића, које у овом тренутку износи преко милион евра.

Фудбал 30.01.2019 | 10:45
Терзић стигао у Белек: Појачава се притисак на БАТЕ!
Црвена звезда одрађује  последњи тренинг пред сутрашњу утакмицу са Аустртијом из Беча (15.00 по српском времену), а екипи Владана Милојевића у хотелу Регнум прикључио се и генерални директор Звездан Терзић.

Екипа је наставила са додатним уигравањем тактичких замисли, од којих ће неке вероватно бити примењене већ колико сутра на утакмици са Аустријом, а радиће се и на исправљању неких тактичких грешака из меча са немачким нижелигашом Вакер Нордхаузеном. Генерално, очекује се да црвено-бели оставе знатно упечатљивији утисак у односу на премијерни меч у Белеку.

Звездан Терзић је дошао да пружи подршку екипи, али ће пре свега свега очекује да ће се састати са челницима БАТЕ Борисова, који су такође у Анталији на припремама. Све то у покушају да изврши додатни притисак на водеће људе белоруског гиганта, од којих очекује да спусте обештећење за Мирка Иванића, које у овом тренутку износи преко милион евра.

Табор црвено-белих је јуче напустио Славољуб Срнић, који каријеру наставља у Лас Палмасу, а са доласкомМирка Иванића требало би да се комплетира састав екипе за пролећни део сезоне.

Уколико се све буде завршило онако како планирају челници најтрофејнијег српског клуба, Иванић би екипиВладана Милојевића требало да се придружи почетком фебруара и имао би довољно времена да се уигра до меча са Војводином на старту пролећног дела сезоне.

Време је савезник челника Црвене звезде. Прелазни рок у Србији траје до 8. фебруара, а до тада ће црвено-бели моћи да учине још који напор како би довелина Маракану дугогодишњу жељу. Врата Иванићевогтрансфера широм би отворила продаја неког од првотимаца који имају дозволу за одлазак. Најближи је Милан Родић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар