Terzić stigao u Belek: Pojačava se pritisak na BATE!

Od Belorusa se očekuje da smanje obeštećenje za Mirka Ivanića, koje u ovom trenutku iznosi preko milion evra.

Fudbal 30.01.2019 | 10:45
Terzić stigao u Belek: Pojačava se pritisak na BATE!
Crvena zvezda odrađuje  poslednji trening pred sutrašnju utakmicu sa Austrtijom iz Beča (15.00 po srpskom vremenu), a ekipi Vladana Milojevića u hotelu Regnum priključio se i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Ekipa je nastavila sa dodatnim uigravanjem taktičkih zamisli, od kojih će neke verovatno biti primenjene već koliko sutra na utakmici sa Austrijom, a radiće se i na ispravljanju nekih taktičkih grešaka iz meča sa nemačkim niželigašom Vaker Nordhauzenom. Generalno, očekuje se da crveno-beli ostave znatno upečatljiviji utisak u odnosu na premijerni meč u Beleku.

Zvezdan Terzić je došao da pruži podršku ekipi, ali će pre svega svega očekuje da će se sastati sa čelnicima BATE Borisova, koji su takođe u Antaliji na pripremama. Sve to u pokušaju da izvrši dodatni pritisak na vodeće ljude beloruskog giganta, od kojih očekuje da spuste obeštećenje za Mirka Ivanića, koje u ovom trenutku iznosi preko milion evra.

Tabor crveno-belih je juče napustio Slavoljub Srnić, koji karijeru nastavlja u Las Palmasu, a sa dolaskomMirka Ivanića trebalo bi da se kompletira sastav ekipe za prolećni deo sezone.

Ukoliko se sve bude završilo onako kako planiraju čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba, Ivanić bi ekipiVladana Milojevića trebalo da se pridruži početkom februara i imao bi dovoljno vremena da se uigra do meča sa Vojvodinom na startu prolećnog dela sezone.

Vreme je saveznik čelnika Crvene zvezde. Prelazni rok u Srbiji traje do 8. februara, a do tada će crveno-beli moći da učine još koji napor kako bi dovelina Marakanu dugogodišnju želju. Vrata Ivanićevogtransfera širom bi otvorila prodaja nekog od prvotimaca koji imaju dozvolu za odlazak. Najbliži je Milan Rodić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar