Рафа Бенитез (не) остаје у Њукаслу?!

Шпански стручњак после лошег прелазног рока најавио могућност да напусти клупу Њукасла пре истека уговора на крају сезоне.

Фудбал 30.01.2019 | 11:00
Рафа Бенитез (не) остаје у Њукаслу?!
Тренер Њукасла Рафаел Бенитез рекао је да не гарантује да ће остати у клубу до краја сезоне, пренели су британски медији.

Њукасл није довео ниједног играча у зимском прелазном року који се завршава у четвртак.

Пропали су трансфери Желсона Мартинша из Атлетико Мадрида, пошто је играч желео да пређе у Монако, док због медицинских разлога на позајмицу на Сент Џејмс Парк није дошао ни фудбалер Лација Џордан Лукаку.

Бенитес, чији уговор истиче на крају сезоне, рекао је да је клуб и даље активан у прелазном року, али да није сигуран да ли ће неки играч доћи у Њукасл.

Он је јасно поручио да не може да гарантује да ће остати у клубу до краја сезоне,

"Не, не могу ништа да гарантујем. Могу да гарантујем да ћу бити концентрисан на посао и да ћу сваког минута давати максимум", рекао је шпански тренер.

Он је прошле недеље рекао да би активност клуба у јануарском прелазном року могла да има утицај на одлуку да ли ће продужити уговор.

Упитан да ли би отишао из клуба у четвртак, ако не дођу играчи које је желео, он је одговорио: "Сачекаћемо до четвртка и видећемо шта ће се десити".

"Надам се да можемо да освојимо три бода против Манчестер ситија, а тада ће сви бити срећни. Дошао сам и одлучио да останем у Чемпионшипу пошто сам видео потенцијал клуба. Покушаћу да дам све од себе до последњег минута", рекао је Бенитез.

После 23 кола у Премијер лиги Њукасл заузима 17. место са 21 бодом, два више од Кардифа, који је први испод црте, у зони испадања.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар