Rafa Benitez (ne) ostaje u Njukaslu?!

Španski stručnjak posle lošeg prelaznog roka najavio mogućnost da napusti klupu Njukasla pre isteka ugovora na kraju sezone.

Fudbal 30.01.2019 | 11:00
Rafa Benitez (ne) ostaje u Njukaslu?!
Trener Njukasla Rafael Benitez rekao je da ne garantuje da će ostati u klubu do kraja sezone, preneli su britanski mediji.

Njukasl nije doveo nijednog igrača u zimskom prelaznom roku koji se završava u četvrtak.

Propali su transferi Želsona Martinša iz Atletiko Madrida, pošto je igrač želeo da pređe u Monako, dok zbog medicinskih razloga na pozajmicu na Sent Džejms Park nije došao ni fudbaler Lacija Džordan Lukaku.

Benites, čiji ugovor ističe na kraju sezone, rekao je da je klub i dalje aktivan u prelaznom roku, ali da nije siguran da li će neki igrač doći u Njukasl.

On je jasno poručio da ne može da garantuje da će ostati u klubu do kraja sezone,

"Ne, ne mogu ništa da garantujem. Mogu da garantujem da ću biti koncentrisan na posao i da ću svakog minuta davati maksimum", rekao je španski trener.

On je prošle nedelje rekao da bi aktivnost kluba u januarskom prelaznom roku mogla da ima uticaj na odluku da li će produžiti ugovor.

Upitan da li bi otišao iz kluba u četvrtak, ako ne dođu igrači koje je želeo, on je odgovorio: "Sačekaćemo do četvrtka i videćemo šta će se desiti".

"Nadam se da možemo da osvojimo tri boda protiv Mančester sitija, a tada će svi biti srećni. Došao sam i odlučio da ostanem u Čempionšipu pošto sam video potencijal kluba. Pokušaću da dam sve od sebe do poslednjeg minuta", rekao je Benitez.

Posle 23 kola u Premijer ligi Njukasl zauzima 17. mesto sa 21 bodom, dva više od Kardifa, koji je prvi ispod crte, u zoni ispadanja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar