Прије него што пробате ово јело мораћете да потпишете

Један од омиљених ланаца брзе хране у Великој Британији представио је ново јело које је намењено само најхрабријима. Штавише, пре него што га пробате мораћете да потпишете законску напомену у којој се наводи да производ конзумирате на сопствену одговорност.

Путовања 29.01.2019 | 11:41
Прије него што пробате ово јело мораћете да потпишете
Ланац брзе хране „Миллерс Фисх & Цхипс“ у северном Јоркширу представио је ново јело у свом јеловнику: ватрену рибу у тесту од десет зачина.

Иако су отац и син већ четрвта генерација која води ресторан и проглашени су ланцем брзе хране аз 2018. годину, Ник и Дејвид нису били мирни док нису тестирали нови кулинарски правац.

“Стално се трудимо да будемо креативни, да истражимо нове идеје о којима ће се причати. Без обзира на наше експерименте, ми и даље промовишемо морску храну без обзира на начин на који је припремамо“, рекао је Ник за „Лонели Планет“.

У новом Фире Еатер Фисх & Цхипс оброку налазе се чили зачини и најљући делови сушених папричица. Штавише, конзументи морају потписати законску напомену у којој се одричу тужбе против Милерових у случају да нешто пође по злу.

Фисх Еатерс Фисх & Цхипс оброк кошта 6,5 фунти, а до сада није било замерки.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар