Prije nego što probate ovo jelo moraćete da potpišete

Jedan od omiljenih lanaca brze hrane u Velikoj Britaniji predstavio je novo jelo koje je namenjeno samo najhrabrijima. Štaviše, pre nego što ga probate moraćete da potpišete zakonsku napomenu u kojoj se navodi da proizvod konzumirate na sopstvenu odgovornost.

Putovanja 29.01.2019 | 11:41
Prije nego što probate ovo jelo moraćete da potpišete
Lanac brze hrane „Millers Fish & Chips“ u severnom Jorkširu predstavio je novo jelo u svom jelovniku: vatrenu ribu u testu od deset začina.

Iako su otac i sin već četrvta generacija koja vodi restoran i proglašeni su lancem brze hrane az 2018. godinu, Nik i Dejvid nisu bili mirni dok nisu testirali novi kulinarski pravac.

“Stalno se trudimo da budemo kreativni, da istražimo nove ideje o kojima će se pričati. Bez obzira na naše eksperimente, mi i dalje promovišemo morsku hranu bez obzira na način na koji je pripremamo“, rekao je Nik za „Loneli Planet“.

U novom Fire Eater Fish & Chips obroku nalaze se čili začini i najljući delovi sušenih papričica. Štaviše, konzumenti moraju potpisati zakonsku napomenu u kojoj se odriču tužbe protiv Milerovih u slučaju da nešto pođe po zlu.

Fish Eaters Fish & Chips obrok košta 6,5 funti, a do sada nije bilo zamerki.



B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar