Дубровник: Познат идентитет мртвих

"Утврђен је идентитет особа које су рано јутрос у беживотном стању пронађене у стану у улици Пријеко, у Дубровнику. Ради се о две мушке особе у доби од 64 и 77 година, као и једној женској особи у доби од 53 године. Утврђено је да је смрт наступила насилним путем. Рањена особа, превезена у дубровачку болницу, је 74-годишња жена", наводи полиција.

Регион 29.01.2019 | 11:19
Дубровник: Познат идентитет мртвих
Три тијела пронађена су у породичном стану у центру Дубровника, јављају хрватски медији. Нађена су тијела два мушкарца и једне жене, док је један жена рањена.

Није искључена могућност да се ради о убиству и самоубиству, казао је за Индеx.хр начелник ПУ дубровачко-неретванске жупаније Иван Павличевић.

Полиција је још увијек на терену, а у међувремену су објавили прве информације о жртвама.

"Утврђен је идентитет особа које су рано јутрос у беживотном стању пронађене у стану у улици Пријеко, у Дубровнику. Ради се о двије мушке особе у доби од 64 и 77 година, као и једној женској особи у доби од 53 године. Утврђено је да је смрт наступила насилним путем. Рањена особа, превезена у дубровачку болницу, је 74-годишња жена", наводи полиција. 

Како пише Индеx, у стану су пронађена тијела мушкарца, његове супруге и таста, док је супругина мајка с прострелном раном завршила у болници. 

Према незваничним сазнањима, ради се о породичним несугласицама.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар