Dubrovnik: Poznat identitet mrtvih

"Utvrđen je identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u Dubrovniku. Radi se o dve muške osobe u dobi od 64 i 77 godina, kao i jednoj ženskoj osobi u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena", navodi policija.

Region 29.01.2019 | 11:19
Dubrovnik: Poznat identitet mrtvih
Tri tijela pronađena su u porodičnom stanu u centru Dubrovnika, javljaju hrvatski mediji. Nađena su tijela dva muškarca i jedne žene, dok je jedan žena ranjena.

Nije isključena mogućnost da se radi o ubistvu i samoubistvu, kazao je za Index.hr načelnik PU dubrovačko-neretvanske županije Ivan Pavličević.

Policija je još uvijek na terenu, a u međuvremenu su objavili prve informacije o žrtvama.

"Utvrđen je identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u Dubrovniku. Radi se o dvije muške osobe u dobi od 64 i 77 godina, kao i jednoj ženskoj osobi u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena", navodi policija. 

Kako piše Index, u stanu su pronađena tijela muškarca, njegove supruge i tasta, dok je suprugina majka s prostrelnom ranom završila u bolnici. 

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o porodičnim nesuglasicama.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar