Хаос: Љубавница упала на свадбу

Друштвеним мрежама почео се ширити видео у којем је на једно вјенчање банула младожењина љубавница одјевена у вјенчаницу.  

Забава 28.01.2019 | 20:12
Хаос: Љубавница упала на свадбу
На снимку насталом у Јужноафричкој Републици, види се како он очајнички покушава смирити жену у вјенчаници док његова младенка све то гледа и мирно чека наставак вјенчања. 

Снимак је објављен прошле године, али је недавно постао виралан и тренутно има готово 700 хиљада прегледа. Засад није познато што се догодило с њима и како је све завршило, али екипа на Тwиттеру је у коментарима покушала докучити позадину приче.



"Надам се да сваки мушкарац који вара има овакву љубавницу", "Зашто младенка само стоји и чека да се вјенчање настави? Зашто то нико од њене породице  и пријатеља није зауставио?", "Баш ме занима какве ствари је налагао вјереници након овог", "Нема шансе да му је ово љубавница. Љубавнице знају у каквој су ситуацији. Вјероватно јој је цијело вријеме лагао да је слободан", "Сад кад се испостави да је с њим била седам година, а он жени цуру коју је упознао прије пар мјесеци", били су само неки од коментара. 

(Индеx.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар