Haos: Ljubavnica upala na svadbu

Društvenim mrežama počeo se širiti video u kojem je na jedno vjenčanje banula mladoženjina ljubavnica odjevena u vjenčanicu.  

Zabava 28.01.2019 | 20:12
Haos: Ljubavnica upala na svadbu
Na snimku nastalom u Južnoafričkoj Republici, vidi se kako on očajnički pokušava smiriti ženu u vjenčanici dok njegova mladenka sve to gleda i mirno čeka nastavak vjenčanja. 

Snimak je objavljen prošle godine, ali je nedavno postao viralan i trenutno ima gotovo 700 hiljada pregleda. Zasad nije poznato što se dogodilo s njima i kako je sve završilo, ali ekipa na Twitteru je u komentarima pokušala dokučiti pozadinu priče.



"Nadam se da svaki muškarac koji vara ima ovakvu ljubavnicu", "Zašto mladenka samo stoji i čeka da se vjenčanje nastavi? Zašto to niko od njene porodice  i prijatelja nije zaustavio?", "Baš me zanima kakve stvari je nalagao vjerenici nakon ovog", "Nema šanse da mu je ovo ljubavnica. Ljubavnice znaju u kakvoj su situaciji. Vjerovatno joj je cijelo vrijeme lagao da je slobodan", "Sad kad se ispostavi da je s njim bila sedam godina, a on ženi curu koju je upoznao prije par mjeseci", bili su samo neki od komentara. 

(Index.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar