Фрајери због којих се чупала коса

На хиљаде жена писале су им љубавна писма, у њиховој присутности чупале косу, биле способне дати све само да их погледају или им се обрате.

Забава 28.01.2019 | 14:01
Фрајери због којих се чупала коса
Било је срећница које су у њиховом загрљају и дочекале покоју зору, али како то бива с правим фрајерима - они о томе никада нису говорили. Статус култних заводника неки су више, а други мање одржавали, али бивша Југославија имала је своје идоле. Ни данас нису без статуса шармера остали.

ЧЕТИРИ БРАКА ИЗА ФРАНЕ ЛАСИЋА

До данас је познато колики је Франо Ласић шармер. Наводно су некада у његовој присутности жене и косу чупале, пкушавајући на све начине да их глумац примети. Приче о његовим љубавним усесима неисцрпне су, а о томе колики је заводник сведоче и његова четири брака. Последња која је пала на његов шарм јест млада дизајнерка Милена из Београда. Већ су неко време у браку, и чине се срећни. Не смета ни разлика од 30 година. Никада, ипак, није желео да прича о броју жена које је током година завео. О томе прави господин не говори, рекао је једном приликом Ласић. Свака част, управо у томе део је тајне његовог шарма.

КАЛЕМБЕР БАЦАО ЖЕНЕ У НЕСВЕСТ

У музици је то био Владо Калембер. Током златних дана 'Сребрних крила', девојке су на концертима због Калембера падале и у несвест. Хитна је радила пуном паром, а све због фаталног музичара. Свега и свачег доживео је због обожаватељки, једном су га, на пример, толико прогањале да је од њих морао побећи скоком преко балкона. Скрасио се тек у браку с Аном Руцнер, од које се у међувремену развео. Ипак, остали су у одличним односима па и даље заједно одгајају њиховог вољеног сина. Калембера та велика популарност код жена није никада превише фасцинирала. Тврдио је да је у данима највеће славе био најчешће прилично усамљен.

ЧОЛА СЕ СКРАСИО ПОРЕД ТАЈАНСТВЕНЕ АЛЕКСАНДРЕ

Попису ултимативних заводника тешко је не додати Здравка Чолића. Пре брака са супругом Александром, Здравко је ломио женска срца, имао је титулу великог заводника. Женама је отпевао и велики број својих хитова, а свака се у њима радо проналазила. Пре Александре, жене су му се бацале под ноге, проваљивале му у хотелске собе, грудњака је имао више него просечна продавнице доњег веша. И данас је прави шармер, али статус пожељног нежење одузела је супруга, с којом је у браку од 2001. те су родитељи двоје деце.

ПРИСТОЈНИ БАЈАГА БИО ОМИЉЕН ОСАМДЕСЕТИХ

У свету музике осамдесетих година Бајага је постао прави хит. Био је на цени као један од највећих фрајера сцене. Усто, никада није напустио имиџ пристојног и доброг дечка, због чега су га жене волеле још више. Миљеника публике пратила је војска обожаватеља. Ипак, њега све то није превише занимало. Већ 1989. године венчао се с дугогодишњом девојком Емилијом. Пре тога провели су седам година заједно, а Емилија се очито с целим притиском добро носила. Убрзо су добили сина, а неколико година касније и девојчицу. Све своје љубавне песме је, по сопственом признању, Бајага посветио Емилији.

ЈУГОСЛОВЕНСКИ КАЗАНОВА ЗАВОДИО РЕДОМ

Ипак, највећи заводник био је Горан Бреговић. Југославенски Казанова заводио је и колегице и 'обичне' жене, заводио је и оне најлепше у бившој држави. Дијана Бећиревић је својеверемено за њега рекла да је Горан добије све што хоће. И то је негде закључак целе приче о Бреговићу. Прва љубав била му је стриптизета, с којом је добио и ћерку па је постао отац у раним двадесетима. Касније је наводно постојала веза с Алком Вуицом, познато је да јој је посветио песму 'Педицулус пубис', због које је Вуица наводно била бесна. Две године волео је и манекенку Љиљану Тић, а када се све завршило, Љиљана је рекла да је током везе била јако посесивна и љубоморна. Када му је све досадило, скрасио се у браку с Џенаном Суџуком, али ни брак није зауставио приче о Горановим заводничким походима.

ДРАГАН НИКОЛИЋ ВЕРАН САМО МИЛЕНИ

Покојни Драган Николић и његова вољена супруга Милена Дравић словили су за најлепши глумачки пар Југославије. Више од четири деценија били су у браку, што је сломило срца бројних обожаватељки згодног Гаге. Иако је изгледом ломио срца, у стварности то није чинио. Био је лудо заљубљен у Милену, и никада није имао ниједну аферу током брака.

Међу глумцима који су имали статус фаталних био је и Жарко Лаушевић. Згодни младић ломио је срца у 'Официру с ружом', када су бројне девојке гореле од љубоморе усмерене према Ксенији Пајић, његовој партнерки у том филму. Шарма Жарко има и данас, упркос тешким околностима и терету који му се догодио у животу.

БОРИС ДВОРНИК - ПРВОКЛАСНИ ШАРМЕР

Борис Дворник био је обожаван у целој бившој држави, његов глумачки талент ретко се виђао. Али, није га само то чинило у очима жена пожељним и већим. Наиме, обожавале су даме његов изглед али и темпераментан карактер. Волео је и уживати у проводу,али је обожавао само једну жену. Своју супругу Дијану упознао је када јој је било једва 16 година, тада ју је Борис угледао с пријатељицама. Када је коначно једном приликом остала сама, пришао јој је и отада су заједно. Остали су заједно целог његовог живота.

БАТА ЛОМИО СРЦА - ЦЕО ЖИВОТ ВОЛЕО САМО ЛУЛУ

Тешко би овакав попис прошао без Бате Живојиновића, звезде партизанских филмова и једног од најпознатијих глумаца бивше државе. С Борисом је до распада Југославије био велики и близак пријатељ, али када је рат почео - пријатељства су се одрекли. Дворник се наљутио на Живојиновића, који се политички ангажовао. Борис му је пуно тога замерио, иако су се крајем 2006. године помирили видеолинком између Сплита и Београда. Тада је Живојиновић имао срчани удар.

На сахрану Бориса Дворника Живојиновић на крају није дошао, објаснивши да се бојао како ће се према њему односити. Његов ангажман у ратним годинама разочарао је многе обожаватеље коју су му се пре рата дивили. Изван ратних година, док је трајало братство и јединство, наочити Живојиновић био је сан бројних девојака у свим државама. Но, њега то није занимало. Супругу Јулијану упознао је 1958. године, а у браку су провели 60 година. Био јој је одан. Изјавио је тако да све што јест дугује Лули. 'Она ме одржала. И никад се нисам заљубио у другу', закључио је.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар