Frajeri zbog kojih se čupala kosa

Na hiljade žena pisale su im ljubavna pisma, u njihovoj prisutnosti čupale kosu, bile sposobne dati sve samo da ih pogledaju ili im se obrate.

Zabava 28.01.2019 | 14:01
Frajeri zbog kojih se čupala kosa
Bilo je srećnica koje su u njihovom zagrljaju i dočekale pokoju zoru, ali kako to biva s pravim frajerima - oni o tome nikada nisu govorili. Status kultnih zavodnika neki su više, a drugi manje održavali, ali bivša Jugoslavija imala je svoje idole. Ni danas nisu bez statusa šarmera ostali.

ČETIRI BRAKA IZA FRANE LASIĆA

Do danas je poznato koliki je Frano Lasić šarmer. Navodno su nekada u njegovoj prisutnosti žene i kosu čupale, pkušavajući na sve načine da ih glumac primeti. Priče o njegovim ljubavnim usesima neiscrpne su, a o tome koliki je zavodnik svedoče i njegova četiri braka. Poslednja koja je pala na njegov šarm jest mlada dizajnerka Milena iz Beograda. Već su neko vreme u braku, i čine se srećni. Ne smeta ni razlika od 30 godina. Nikada, ipak, nije želeo da priča o broju žena koje je tokom godina zaveo. O tome pravi gospodin ne govori, rekao je jednom prilikom Lasić. Svaka čast, upravo u tome deo je tajne njegovog šarma.

KALEMBER BACAO ŽENE U NESVEST

U muzici je to bio Vlado Kalember. Tokom zlatnih dana 'Srebrnih krila', devojke su na koncertima zbog Kalembera padale i u nesvest. Hitna je radila punom parom, a sve zbog fatalnog muzičara. Svega i svačeg doživeo je zbog obožavateljki, jednom su ga, na primer, toliko proganjale da je od njih morao pobeći skokom preko balkona. Skrasio se tek u braku s Anom Rucner, od koje se u međuvremenu razveo. Ipak, ostali su u odličnim odnosima pa i dalje zajedno odgajaju njihovog voljenog sina. Kalembera ta velika popularnost kod žena nije nikada previše fascinirala. Tvrdio je da je u danima najveće slave bio najčešće prilično usamljen.

ČOLA SE SKRASIO PORED TAJANSTVENE ALEKSANDRE

Popisu ultimativnih zavodnika teško je ne dodati Zdravka Čolića. Pre braka sa suprugom Aleksandrom, Zdravko je lomio ženska srca, imao je titulu velikog zavodnika. Ženama je otpevao i veliki broj svojih hitova, a svaka se u njima rado pronalazila. Pre Aleksandre, žene su mu se bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, grudnjaka je imao više nego prosečna prodavnice donjeg veša. I danas je pravi šarmer, ali status poželjnog neženje oduzela je supruga, s kojom je u braku od 2001. te su roditelji dvoje dece.

PRISTOJNI BAJAGA BIO OMILjEN OSAMDESETIH

U svetu muzike osamdesetih godina Bajaga je postao pravi hit. Bio je na ceni kao jedan od najvećih frajera scene. Usto, nikada nije napustio imidž pristojnog i dobrog dečka, zbog čega su ga žene volele još više. Miljenika publike pratila je vojska obožavatelja. Ipak, njega sve to nije previše zanimalo. Već 1989. godine venčao se s dugogodišnjom devojkom Emilijom. Pre toga proveli su sedam godina zajedno, a Emilija se očito s celim pritiskom dobro nosila. Ubrzo su dobili sina, a nekoliko godina kasnije i devojčicu. Sve svoje ljubavne pesme je, po sopstvenom priznanju, Bajaga posvetio Emiliji.

JUGOSLOVENSKI KAZANOVA ZAVODIO REDOM

Ipak, najveći zavodnik bio je Goran Bregović. Jugoslavenski Kazanova zavodio je i kolegice i 'obične' žene, zavodio je i one najlepše u bivšoj državi. Dijana Bećirević je svojeveremeno za njega rekla da je Goran dobije sve što hoće. I to je negde zaključak cele priče o Bregoviću. Prva ljubav bila mu je striptizeta, s kojom je dobio i ćerku pa je postao otac u ranim dvadesetima. Kasnije je navodno postojala veza s Alkom Vuicom, poznato je da joj je posvetio pesmu 'Pediculus pubis', zbog koje je Vuica navodno bila besna. Dve godine voleo je i manekenku Ljiljanu Tić, a kada se sve završilo, Ljiljana je rekla da je tokom veze bila jako posesivna i ljubomorna. Kada mu je sve dosadilo, skrasio se u braku s Dženanom Sudžukom, ali ni brak nije zaustavio priče o Goranovim zavodničkim pohodima.

DRAGAN NIKOLIĆ VERAN SAMO MILENI

Pokojni Dragan Nikolić i njegova voljena supruga Milena Dravić slovili su za najlepši glumački par Jugoslavije. Više od četiri decenija bili su u braku, što je slomilo srca brojnih obožavateljki zgodnog Gage. Iako je izgledom lomio srca, u stvarnosti to nije činio. Bio je ludo zaljubljen u Milenu, i nikada nije imao nijednu aferu tokom braka.

Među glumcima koji su imali status fatalnih bio je i Žarko Laušević. Zgodni mladić lomio je srca u 'Oficiru s ružom', kada su brojne devojke gorele od ljubomore usmerene prema Kseniji Pajić, njegovoj partnerki u tom filmu. Šarma Žarko ima i danas, uprkos teškim okolnostima i teretu koji mu se dogodio u životu.

BORIS DVORNIK - PRVOKLASNI ŠARMER

Boris Dvornik bio je obožavan u celoj bivšoj državi, njegov glumački talent retko se viđao. Ali, nije ga samo to činilo u očima žena poželjnim i većim. Naime, obožavale su dame njegov izgled ali i temperamentan karakter. Voleo je i uživati u provodu,ali je obožavao samo jednu ženu. Svoju suprugu Dijanu upoznao je kada joj je bilo jedva 16 godina, tada ju je Boris ugledao s prijateljicama. Kada je konačno jednom prilikom ostala sama, prišao joj je i otada su zajedno. Ostali su zajedno celog njegovog života.

BATA LOMIO SRCA - CEO ŽIVOT VOLEO SAMO LULU

Teško bi ovakav popis prošao bez Bate Živojinovića, zvezde partizanskih filmova i jednog od najpoznatijih glumaca bivše države. S Borisom je do raspada Jugoslavije bio veliki i blizak prijatelj, ali kada je rat počeo - prijateljstva su se odrekli. Dvornik se naljutio na Živojinovića, koji se politički angažovao. Boris mu je puno toga zamerio, iako su se krajem 2006. godine pomirili videolinkom između Splita i Beograda. Tada je Živojinović imao srčani udar.

Na sahranu Borisa Dvornika Živojinović na kraju nije došao, objasnivši da se bojao kako će se prema njemu odnositi. Njegov angažman u ratnim godinama razočarao je mnoge obožavatelje koju su mu se pre rata divili. Izvan ratnih godina, dok je trajalo bratstvo i jedinstvo, naočiti Živojinović bio je san brojnih devojaka u svim državama. No, njega to nije zanimalo. Suprugu Julijanu upoznao je 1958. godine, a u braku su proveli 60 godina. Bio joj je odan. Izjavio je tako da sve što jest duguje Luli. 'Ona me održala. I nikad se nisam zaljubio u drugu', zaključio je.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar