Монаково пето зимско појачање за спас сезоне!

Стигао и Желсон! Хоће ли се Кнежеви извући?

Фудбал 28.01.2019 | 15:00
Монаково пето зимско појачање за спас сезоне!
Монаков брод непрестано тоне ка Лиги 2, али листа спасилаца не престаје да се шири! После Налда, Сеска Фабрегаса, Вилијама Венкера и Фоде Бало Туреа, Монако је довео и пето зимско појачање у нади да ће се тако спасити ова мрачна сезона! Из Атлетико Мадрида стигао је - Желсон Мартинс.

Иако је било прича да ће повратак Леонарда Жардима на клупу Монака успорити, можда чак и зауставити Мартинсов трансфер, он је данас завршен на велико задовољство људи из Кнежевине. Желсон Мартинс ће дрес Монака носити до краја сезоне, а иако у овом тренутку није познато да ли ће бивши шампион Француске имати могућност откупа, извесно је да га неће бити. Тачније, биће то "сува" позајмица до краја сезоне. 

Тако се завршила шестомесечна агонија вихорног португалског крила на стадиону Ванда Метрополитано, где није успео да оствари апсолутно никакав утицај на игру тима Дијега Симеонеа. Мартинс јесте скупио 12 утакмица у дресу Рохибланкоса, али је на терену провео само 446 минута. Премало за играча који је требало да буде капитално појачање када је бежао из Спортинга прошлог лета као слободан играч. Уписао је само један гол - премало за играча од кога се очекивало много више. 

Очекује се да ће Желсон одмах добити место у стартној постави, пошто ће му једина конкуренција на десном боку бити сународник Рони Лопеш који се, опет, није наиграо на стадиону Луј ИИ. Са овим трансфером Атлетико је отворио сва врата доласка Алвара Морате из Челсија на једноипогодишњу позајмицу уз опцију куповине на 50.000.000 евра. Шпанац је јутрос прошао медицинске прегледе и сада се само чека да жврљне папире. 

Монако сада има све предуслове да крене напред ка опстанку, јер је у само неколико дана ангажовао врло искусна и квалитетна појачања, која су клубу недостајала летос...

Сада када нема Мајкла Еменала да кроји трансфер политику, лакше се дише у Монаку.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар