Бијељина: Стање задовољавајуће

Стање безбједности на подручју града Бијељина у протеклој 2018. години било је задовољавајуће, са благом тенденцијом побољшања у области криминалитета, речено је на прес конференцији Полицијске управе Бијељина.

Република Српска 24.01.2019 | 16:43
Бијељина: Стање задовољавајуће
У години за нама, на подручју Полицијске управе Бијељина евидентирана су 1.044 кривична дјела, што је за око 6 одсто мање у односу на исти период прошле године. Евидентирано је и 1.667 илегалних миграната, углавном поријеклом из Пакистана, Ирана, Авганистана и Сирије, али они нису били починиоци кривичних дјела. Забиљежен је и 161 пожар, речено је на конференцији за новинаре.

У току прошле године смањен је имовински криминалитет за око 11 одсто, а у кривичним дјелима у области привредног криминалитета причињена је материјална штета од 3.812.000 КМ.

На подручју у надлежности Полицијске управе Бијељина, у току прошле године евидентирано је 1.195 саобраћајних незгода у којима је погинуло осамнаест лица. Највише незгода догађало се четвртком, док су оне са смртним исходом евидентиране, углавном, понедјељком и сриједом.

Стање јавног реда и мира у протеклој години може се оцијенити као добро.

Начелник Полицијске управе Бијељина Жарко Ћосић у име припадника ове управе захвалио је свим медијима на доброј и професионалној сарадњи у 2018. години.

БН ТВ 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Еyио

24.01.2019 20:20

ДАЛЕКО.ОД.ИСТИНЕ...НАРОД.ГИНЕ.НА.СВАКИ.НАЦИН.СТРАСНО.РС.НИЈЕ.БЕЗБИЈЕДНА

ОДГОВОРИТЕ