Ђурђевић: Увијек сам био сигуран и вјеровао у себе!

Сегунда најтежа лига у којој сам играо! "Скоро је упоредива са Серијом А, веома тешка за нападаче", каже бивши нападач Партизана.

Фудбал 25.01.2019 | 10:00
Ђурђевић: Увијек сам био сигуран и вјеровао у себе!
Српски нападач Урош Ђурђевић коначно се адаптирао на шпански фудбал и почео да тресе мреже у шпанској Сегунди, коју сматра најтежим такмичењем у који је наступао.

Спортинг из Хихона кренуло је доласком Хосеа Алберта Лопеза, који је екипу преузео у новембру прошле године.

Урош је био стрелац на последње три првенствене утакмице, што је изузетно обрадовало навијаче, али и самог српског нападача, који тврди да није остајао без самопоуздања ни онда када га није ишло.

"Почео сам да постижем голове са новом годином и срећан сам због тога, мислим да имам још више самопоуздања са тренером Хосеом Албертом, као и сви остали играчи", рекао је Ђурђевић.

Од бившег голгетера Партизана сада се очекује серија погодака, који су недостајали Хихону у првом делу сезоне.

"Морам да покушам да се додатно побољшам у свакој утакмици. Увек сам био сигуран у себе, али морао сам да се прилагодим новој лиги, тиму, граду. Шпанска друга дивизија је најтежа лига у којој сам играо, скоро је упоредива са Серијом А, веома тешка за нападаче", додао је Ђурђевић.

Хихон је имао велике амбиције на почетку сезоне, али ствари дуго нису ишле жељеним током. Сада се налази на 11. месту са пет бодова заостатка за шестопласираним Алкорконом. У недељу у Хихон стиже Депортиво, један од најозбиљнијих кандидата за промицију у Примеру.

Ђурђевић има велика очекивања у клубу са Ел Молинона.

"Видим себе много година у овде, надам се да можемо да уђемо у Примеру, што је најважније за тим. Клуб је сјајан, град је одличан, навијачи су сјајни, уживамо у свему томе. Депортиво је један од најбољих тимова са којима смо играли у првом делу сезоне. Њима је циљ повратак у примеру, имају велике играче, али верујем да уз подршку наших навијача можемо да освојимо три бода", закључио је Ђурђевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар