Дегенек о одласку из Звезде...

Неке ствари нећете сазнати! Доскорашњи штопер црвено-белих за аустралијске медије причао о трансферу у Ал Хилал.

Фудбал 24.01.2019 | 10:00
Дегенек о одласку из Звезде...
Разочарали су се навијачи Црвене звезде када су сазнали да Милош Дегенек напушта клуб после само шест месеци, а репрезентативац Аустралије најновијом изјавом свој одлазак учинио је мистичним.

"Постоји неколико ствари које нико не зна и које нико неће сазнати о томе зашто сам одлучио да одем. Клуб је очигледно размишљао другачије, а навијачи су били врло узнемирени када сам отишао. Желели су да останем дуже, али фудбал је понекад такав",изјавио је борбени штопер за аустралијске медије, а преноси "Сиднеј Морнинг Хералд".

Подсетимо, у Дегенековом уговору са Црвеном звездом постојала је клаузула по којој је слободан да промени клуб уколико неко понуди 3.000.000 евра.

Ал Хилал из Саудијске Арабије је то искористио и црвено-белима платио 3.500.000 за 24-годишњег фудбалера који је летос стигао у Београд из Јокохаме за 200.000 евра.

Коначна одлука је, ипак, била на њему...

"Није то била лака одлука, али некада морате да доносите и одлуке које нису лаке, а базиране су на одређеним стварима. Клуб је могао да утиче, али коначна одлука је била на мени, имао сам своју замисао и могао да бирам да ли ћу остати или отићи".

Осврнуо се Дегенек и на критике да је напустио клуб из Лиге шампиона да би играо у Азији. Између редова - да је изабрао новац пре него спортски мотив.

"Ове сезоне је Звезда играла Лигу шампиона први пут за 26 година. Ко може да гарантује да ће следеће сезоне опет играти?", упитао је репрезентативац Аустралије.

Да ли је нешто могло да буде другачије у преговорима Црвене звезде и Милоша Дегенека, остаје нам само да нагађамо. Чињеница је да је важан шраф машинерије Владана Милојевића отишао, али тврди и да ће се једног дана вратити...

"Црвена звезда је клуб који волим највише на свету и у који ћу се једног дана сигурно вратити", најавио је.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар