Degenek o odlasku iz Zvezde...

Neke stvari nećete saznati! Doskorašnji štoper crveno-belih za australijske medije pričao o transferu u Al Hilal.

Fudbal 24.01.2019 | 10:00
Degenek o odlasku iz Zvezde...
Razočarali su se navijači Crvene zvezde kada su saznali da Miloš Degenek napušta klub posle samo šest meseci, a reprezentativac Australije najnovijom izjavom svoj odlazak učinio je mističnim.

"Postoji nekoliko stvari koje niko ne zna i koje niko neće saznati o tome zašto sam odlučio da odem. Klub je očigledno razmišljao drugačije, a navijači su bili vrlo uznemireni kada sam otišao. Želeli su da ostanem duže, ali fudbal je ponekad takav",izjavio je borbeni štoper za australijske medije, a prenosi "Sidnej Morning Herald".

Podsetimo, u Degenekovom ugovoru sa Crvenom zvezdom postojala je klauzula po kojoj je slobodan da promeni klub ukoliko neko ponudi 3.000.000 evra.

Al Hilal iz Saudijske Arabije je to iskoristio i crveno-belima platio 3.500.000 za 24-godišnjeg fudbalera koji je letos stigao u Beograd iz Jokohame za 200.000 evra.

Konačna odluka je, ipak, bila na njemu...

"Nije to bila laka odluka, ali nekada morate da donosite i odluke koje nisu lake, a bazirane su na određenim stvarima. Klub je mogao da utiče, ali konačna odluka je bila na meni, imao sam svoju zamisao i mogao da biram da li ću ostati ili otići".

Osvrnuo se Degenek i na kritike da je napustio klub iz Lige šampiona da bi igrao u Aziji. Između redova - da je izabrao novac pre nego sportski motiv.

"Ove sezone je Zvezda igrala Ligu šampiona prvi put za 26 godina. Ko može da garantuje da će sledeće sezone opet igrati?", upitao je reprezentativac Australije.

Da li je nešto moglo da bude drugačije u pregovorima Crvene zvezde i Miloša Degeneka, ostaje nam samo da nagađamo. Činjenica je da je važan šraf mašinerije Vladana Milojevića otišao, ali tvrdi i da će se jednog dana vratiti...

"Crvena zvezda je klub koji volim najviše na svetu i u koji ću se jednog dana sigurno vratiti", najavio je.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar