Бањалучанин преминуо у возилу

Хитна помоћ Дома здравља вечерас је у послијеподневним сатима обавијештена да је мушкарцу у једном од аутомобила у километарској колони у Јабланици позлило, а како нам је потврђено мушкарац је након тога и преминуо.  

 

Босна и Херцеговина 22.01.2019 | 21:11
Бањалучанин преминуо у возилу
Одмах по позиву службеници хитне помоћи из Јабланице су изашли на лице мјеста и мушкарцу указали хитну медицинску помоћ те превезли га у Дом здравља, преноси Аваз.ба. 

– Ријеч је о мушкој особи иницијала Д.К. (1946.) из Бањалуке, који је примљен у хитну помоћ у Јабланици без свјести и без знакова живота, констатовали смо да је смрт наступила моментално – казала је за  “Аваз” дежурна докторица у Дому здравља Јабланица др. Шкобаљ Зијада.

По ријечима докторице Шкобаљ несрећни мушкарац је био срчани болесник, те је из Бањалуке са својим пријатељима кренуо у Невесиње на додатне здравствене прегледе.

(Српскаинфо)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Зељко

22.01.2019 20:56

За то би неко у правој дрзави требало да одговара!Дали,неспремни путари или дирекција за путеве,која контролисе рад путара!Замисли бус се заглавио и цекао неколико сати да га извуку!?Километарске колоне,сатима стоје у колони!Дали је неко обисао људе!Питао имајули довољно горива,да се грију,имајули ста јести и пити?КАТАСТРОФА!СРАМОТА!Немојте бар ту бруку објављивати!Јос се само питам!Откуд снијег у јануару???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

22.01.2019 22:01

Изненадијо их снијег инаце хрватска фирма одзава тај пут цовицева фирма која добије из будгета које милијонце а снијег их изненади ,све ово нама и треба јер управо срби и хрвати су највеци кривци за овакво стање у дрзави само вам ваља кад требате кредите паре онда босна и херцеговина одговара и босанске марке

Name

Кум

23.01.2019 03:44

И ја сам гледао прогнозу и незнам дали је нормално сто јављају да це у ЈАНУАРА јос падати снијег.Незнам који је министар надлезан али ваљало би се њему залити сто је дозволио да пада снијег а није са другим институцијама ускладено.Браво све похвале и стање је на завидном нивоу када се узме АФРИКА у обзир.

Name

Опт

23.01.2019 05:56

Он није из БЛ већ из Невесиња и пошо кући из болнице са Паприкобца

Name

xxx

23.01.2019 00:16

Бас брука и срамота. За ово стварно неко треба одговарати нолесници породице са дјецо цијелу ноц да стоје у колони то нигдје нема само код нас. Катастрофа брука и срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели Србин

23.01.2019 01:20

Чуј на додатне прегледе у Невесиње е моја бања луко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

23.01.2019 21:58

Невесињска болница је довела најбоље докторе специјалисте на Балкану...

Name

Бања лука

23.01.2019 08:54

Ако је био на паприковцу а тако болестан није ни чудо сто је умро. Јер на паприковцу да би лези у болници да се испитас мораш платити кревет ономе ко је надлежан за тај одјел. Ту нису криви прави доктори него они послушни као њихов директор а зна се које. Човјек полудио по старе Дане. Вијагра му ударила у главу па незна куд удара. Није то први срчани болесник који је умро ходајући тако тамо вамо. Туга и јад.

ОДГОВОРИТЕ