Banjalučanin preminuo u vozilu

Hitna pomoć Doma zdravlja večeras je u poslijepodnevnim satima obaviještena da je muškarcu u jednom od automobila u kilometarskoj koloni u Jablanici pozlilo, a kako nam je potvrđeno muškarac je nakon toga i preminuo.  

 

Bosna i Hercegovina 22.01.2019 | 21:11
Banjalučanin preminuo u vozilu
Odmah po pozivu službenici hitne pomoći iz Jablanice su izašli na lice mjesta i muškarcu ukazali hitnu medicinsku pomoć te prevezli ga u Dom zdravlja, prenosi Avaz.ba. 

– Riječ je o muškoj osobi inicijala D.K. (1946.) iz Banjaluke, koji je primljen u hitnu pomoć u Jablanici bez svjesti i bez znakova života, konstatovali smo da je smrt nastupila momentalno – kazala je za  “Avaz” dežurna doktorica u Domu zdravlja Jablanica dr. Škobalj Zijada.

Po riječima doktorice Škobalj nesrećni muškarac je bio srčani bolesnik, te je iz Banjaluke sa svojim prijateljima krenuo u Nevesinje na dodatne zdravstvene preglede.

(Srpskainfo)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Zeljko

22.01.2019 20:56

Za to bi neko u pravoj drzavi trebalo da odgovara!Dali,nespremni putari ili direkcija za puteve,koja kontrolise rad putara!Zamisli bus se zaglavio i cekao nekoliko sati da ga izvuku!?Kilometarske kolone,satima stoje u koloni!Dali je neko obisao ljude!Pitao imajuli dovoljno goriva,da se griju,imajuli sta jesti i piti?KATASTROFA!SRAMOTA!Nemojte bar tu bruku objavljivati!Jos se samo pitam!Otkud snijeg u januaru???!!!

ODGOVORITE
Name

Damir

22.01.2019 22:01

Iznenadijo ih snijeg inace hrvatska firma odzava taj put coviceva firma koja dobije iz budgeta koje milijonce a snijeg ih iznenadi ,sve ovo nama i treba jer upravo srbi i hrvati su najveci krivci za ovakvo stanje u drzavi samo vam valja kad trebate kredite pare onda bosna i hercegovina odgovara i bosanske marke

Name

Kum

23.01.2019 03:44

I ja sam gledao prognozu i neznam dali je normalno sto javljaju da ce u JANUARA jos padati snijeg.Neznam koji je ministar nadlezan ali valjalo bi se njemu zaliti sto je dozvolio da pada snijeg a nije sa drugim institucijama uskladeno.Bravo sve pohvale i stanje je na zavidnom nivou kada se uzme AFRIKA u obzir.

Name

Opt

23.01.2019 05:56

On nije iz BL već iz Nevesinja i pošo kući iz bolnice sa Paprikobca

Name

xxx

23.01.2019 00:16

Bas bruka i sramota. Za ovo stvarno neko treba odgovarati nolesnici porodice sa djeco cijelu noc da stoje u koloni to nigdje nema samo kod nas. Katastrofa bruka i sramota

ODGOVORITE
Name

Beli Srbin

23.01.2019 01:20

Čuj na dodatne preglede u Nevesinje e moja banja luko

ODGOVORITE
Name

Bl

23.01.2019 21:58

Nevesinjska bolnica je dovela najbolje doktore specijaliste na Balkanu...

Name

Banja luka

23.01.2019 08:54

Ako je bio na paprikovcu a tako bolestan nije ni čudo sto je umro. Jer na paprikovcu da bi lezi u bolnici da se ispitas moraš platiti krevet onome ko je nadležan za taj odjel. Tu nisu krivi pravi doktori nego oni poslušni kao njihov direktor a zna se koje. Čovjek poludio po stare Dane. Vijagra mu udarila u glavu pa nezna kud udara. Nije to prvi srčani bolesnik koji je umro hodajući tako tamo vamo. Tuga i jad.

ODGOVORITE