Серена: Ја сам борац!

Грешком организатора или навиком да углавном буде прва прозивана уочи почетка меча, Серена Вилијамс је ушла на терен Род Лејвер арене пре Симоне Халеп.

Тенис 22.01.2019 | 08:15
Серена: Ја сам борац!
Устаљена пракса је да боље рангирани играч добија предност приликом представљања, у овом случају то је Румунка која заузима прву позицију на WТА листи.

Ипак, да је поредак у светском женском тенису другачији од оног “како списак каже“, доказала је Вилијамсова, пошто је савладала Халепову са 2:1 у сетовима.

"То је био веома интензиван меч, са појединим невероватним поенима. Ја сам борац, ја се не предајем. Радим за сваки поен и увек мислим да је право чудо што сам овде. Зато уживам. Волим да играм тенис, волим да будем овде, на овом терену. Заиста је лепо бити овде поново", навела је Вилијамсова.

Американка је прокоментарисала и игру своје противнице.

"Морала сам да побољшам своју игру. Она је прва тенисерка света, постоји разлог за то. Она стално подиже ниво своје игре, игра добро, она је сјајна тенисерка. Желела сам да останем на турниру, морала сам да играм како знам и умем. То сам урадила и мислим да је то направило разлику", истакла је Вилијамсова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар