Serena: Ja sam borac!

Greškom organizatora ili navikom da uglavnom bude prva prozivana uoči početka meča, Serena Vilijams je ušla na teren Rod Lejver arene pre Simone Halep.

Tenis 22.01.2019 | 08:15
Serena: Ja sam borac!
Ustaljena praksa je da bolje rangirani igrač dobija prednost prilikom predstavljanja, u ovom slučaju to je Rumunka koja zauzima prvu poziciju na WTA listi.

Ipak, da je poredak u svetskom ženskom tenisu drugačiji od onog “kako spisak kaže“, dokazala je Vilijamsova, pošto je savladala Halepovu sa 2:1 u setovima.

"To je bio veoma intenzivan meč, sa pojedinim neverovatnim poenima. Ja sam borac, ja se ne predajem. Radim za svaki poen i uvek mislim da je pravo čudo što sam ovde. Zato uživam. Volim da igram tenis, volim da budem ovde, na ovom terenu. Zaista je lepo biti ovde ponovo", navela je Vilijamsova.

Amerikanka je prokomentarisala i igru svoje protivnice.

"Morala sam da poboljšam svoju igru. Ona je prva teniserka sveta, postoji razlog za to. Ona stalno podiže nivo svoje igre, igra dobro, ona je sjajna teniserka. Želela sam da ostanem na turniru, morala sam da igram kako znam i umem. To sam uradila i mislim da je to napravilo razliku", istakla je Vilijamsova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar