Шта ћемо сад?!

Кинези одустали, Арнаутовић остао без образа и 15. 000. 000 евра годишње! Да ствари буду још горе, Аустријанац српског порекла је већ озбиљно заратио са навијачима Вест Хема, који су осули паљбу по њему због жеље да оде у Кину.

Фудбал 21.01.2019 | 23:50
Шта ћемо сад?!
Шта ћемо сад? Кинески Гуангџоу Евергранде одустао је од куповине Марка Арнаутовића, иако се овај већ данима уназад тражио од клуба да га пусте да поптише уговор вредан 15.000.000 евра на годишњем нивоу.

Како пишу британски медији, кинески гигант је одлучио да се повуче из посла, иако је практично све већ било договорено око трансфера у висини од 50.000.000 евра. Арнаутовићу је требало да припадне недељна плата од 320.000 евра.

Да ствари буду још горе, Аустријанац српског порекла је већ озбиљно заратио са навијачима Вест Хема, који су осули паљбу по њему због жеље да оде у Кину и прозвали га издајником. Нападач се чак и опростио са свима, али је посао изненада пропао.

С обзиром да му је "глава" била ван тима, Мануел Пелегрини га је изоставио из тима за меч са Борнмутом, па остаје да се види шта ће се догађати у наредном периоду. Челници Вест Хема су се такође били помирили са чињеницом да остају без незадовољног играча, па су кренули у потрагу за његовим наследницима, али ће и та потрага до даљњег бити обустављена.

Кинеско тржиште је отворено до 28. фебруара, али је велико питање да ли комплетна прича може поново да буде покренута.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар