Предраг Рајковић и прва понуда из Шпаније - одбијено!

Понуда је укључивала прво шестомесечну позајмицу.

Фудбал 22.01.2019 | 08:00
Предраг Рајковић и прва понуда из Шпаније - одбијено!
Током сваког прелазног рока прича се и пише да је дошао прави тренутак да репрезентативни чувар мреже Србије Предраг Рајковић напусти Израеал и да у некој јачој средини покаже потенцијал. Руководство Макабија из Тел Авива је до сада било врло „тврдо“ у преговорима, нису желели Златног Орлића да пусте по багателној цени, посебно што су га у лето 2015. године платили Црвеној звезди три милиона евра.

Имао је Рајковић и крзине моменте у Тел Авиву, али у последње време брани одлично. И чини се да неће мењати адресу до наредног лета. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта Макаби је недавно одбио понуду из Шпаније за српског чувара мреже.

Рајковић је био велика жеља Рајо Ваљекана, али клуб из предграђа Мадрида није могао да буде конкурентан. Шпанци су желели да Рајковића доведу на шестомесечну позајмицу, а да потом на лето преговарају са Макабијем око обештећења.

Изрелци су такав потенцијални аранжман одмах одбили, а такође и Рајковић, колико год желео да се докаже у јачој лиги, није желео да се упусти у врло ризичну епизоду. Тим пре што је Рајо Ваљекано тренутно у зони испадања и постоји озбиљна шанса да од следеће сезоне наступа у Сегунди.

Рајковић је са Макабијем везан уговором до лета 2020. године, што значи да Израелци могу да калкулишу и траже озбиљно обештећењ, посебно када је реч о голманским стандардима.

Рајковић је плаћен три милиона евра и то је цифра испод којег у Макабију неће да иду.

Како било Рајковић и његов менаџерски тим из агенције Сокер Мондијал биће пред великим изазовом. Мораће да сачекају да им се отворе карте у јачим лигама. Посебно у Француској где на радару држе суперталентованог голмана.

Извор: моззартспорт

Фото Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар