Predrag Rajković i prva ponuda iz Španije - odbijeno!

Ponuda je uključivala prvo šestomesečnu pozajmicu.

Fudbal 22.01.2019 | 08:00
Predrag Rajković i prva ponuda iz Španije - odbijeno!
Tokom svakog prelaznog roka priča se i piše da je došao pravi trenutak da reprezentativni čuvar mreže Srbije Predrag Rajković napusti Izraeal i da u nekoj jačoj sredini pokaže potencijal. Rukovodstvo Makabija iz Tel Aviva je do sada bilo vrlo „tvrdo“ u pregovorima, nisu želeli Zlatnog Orlića da puste po bagatelnoj ceni, posebno što su ga u leto 2015. godine platili Crvenoj zvezdi tri miliona evra.

Imao je Rajković i krzine momente u Tel Avivu, ali u poslednje vreme brani odlično. I čini se da neće menjati adresu do narednog leta. Prema saznanjima MOZZART Sporta Makabi je nedavno odbio ponudu iz Španije za srpskog čuvara mreže.

Rajković je bio velika želja Rajo Valjekana, ali klub iz predgrađa Madrida nije mogao da bude konkurentan. Španci su želeli da Rajkovića dovedu na šestomesečnu pozajmicu, a da potom na leto pregovaraju sa Makabijem oko obeštećenja.

Izrelci su takav potencijalni aranžman odmah odbili, a takođe i Rajković, koliko god želeo da se dokaže u jačoj ligi, nije želeo da se upusti u vrlo rizičnu epizodu. Tim pre što je Rajo Valjekano trenutno u zoni ispadanja i postoji ozbiljna šansa da od sledeće sezone nastupa u Segundi.

Rajković je sa Makabijem vezan ugovorom do leta 2020. godine, što znači da Izraelci mogu da kalkulišu i traže ozbiljno obeštećenj, posebno kada je reč o golmanskim standardima.

Rajković je plaćen tri miliona evra i to je cifra ispod kojeg u Makabiju neće da idu.

Kako bilo Rajković i njegov menadžerski tim iz agencije Soker Mondijal biće pred velikim izazovom. Moraće da sačekaju da im se otvore karte u jačim ligama. Posebno u Francuskoj gde na radaru drže supertalentovanog golmana.

Izvor: mozzartsport

Foto Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar