Умало туча између Дачића и Кучија

Та ситуација се догодила пре неколико година, када сам био премијер и када смо у делегацији били Вучић и ја- рекао је Ивица Дачић.

Србија 16.01.2019 | 09:46
Умало туча између Дачића и Кучија
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је током једног састанка Београда и Приштине у Бриселу замало дошло до туче између њега и тадашњег косовског министра правде Хајредина Кучија.

Дачић је то рекао поводом изјаве председника Србије Александра Вучића да је некадашњи косовски министар правде приликом једног сусрета београдске и приштинске делегације скочио на Дачића и да је он морао да му прискочи у помоћ.

Како је Дачић рекао за Курир, та ситуација се догодила пре неколико година, када је он био премијер и када су у делегацији били и он и Вучић.

Како је навео, најекстремнији су били министар правде Хајредин Кучи и Едита Тахири.

- Ја сам се изнервирао, свашта сам им рекао - ко су они да стално нападају Србију да смо извршили геноцид, ништа они не прихватају. Кад је Куци рекао да смо ми Срби убице, умало није дошло до физичког обрачуна - казао је Дачић.

- Скочили смо преко стола Кучи и ја да се малтене физички обрачунамо. Онда је Вучић скочио, пале су тешке речи, да би смо их на крају ућуткали. Чак их је све Кетрин Ештон избацила са састанка - испричао је Дачић.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лазар

17.01.2019 07:45

Браво легендо, да с сви тако боре као дациц била би србија до токија :)

ОДГОВОРИТЕ