Umalo tuča između Dačića i Kučija

Ta situacija se dogodila pre nekoliko godina, kada sam bio premijer i kada smo u delegaciji bili Vučić i ja- rekao je Ivica Dačić.

Srbija 16.01.2019 | 09:46
Umalo tuča između Dačića i Kučija
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je tokom jednog sastanka Beograda i Prištine u Briselu zamalo došlo do tuče između njega i tadašnjeg kosovskog ministra pravde Hajredina Kučija.

Dačić je to rekao povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je nekadašnji kosovski ministar pravde prilikom jednog susreta beogradske i prištinske delegacije skočio na Dačića i da je on morao da mu priskoči u pomoć.

Kako je Dačić rekao za Kurir, ta situacija se dogodila pre nekoliko godina, kada je on bio premijer i kada su u delegaciji bili i on i Vučić.

Kako je naveo, najekstremniji su bili ministar pravde Hajredin Kuči i Edita Tahiri.

- Ja sam se iznervirao, svašta sam im rekao - ko su oni da stalno napadaju Srbiju da smo izvršili genocid, ništa oni ne prihvataju. Kad je Kuci rekao da smo mi Srbi ubice, umalo nije došlo do fizičkog obračuna - kazao je Dačić.

- Skočili smo preko stola Kuči i ja da se maltene fizički obračunamo. Onda je Vučić skočio, pale su teške reči, da bi smo ih na kraju ućutkali. Čak ih je sve Ketrin Ešton izbacila sa sastanka - ispričao je Dačić.

(Telegraf)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Lazar

17.01.2019 08:45

Bravo legendo, da s svi tako bore kao dacic bila bi srbija do tokija :)

ODGOVORITE