Браво, дјецо! Родитељи, угледајте се на њих!

Сјајан гест младих ватерполиста Партизана и Београда.  Партизан до краја сезоне забрањује родитељима долазак на утакмице! Ватерполо клуб Партизан одлучио је да, највероватније, до краја сезоне забрани улазак родитеља на трибине, као и да суспендује тренера Синишу Будрака.

Остали спортови 15.01.2019 | 14:30
Браво, дјецо! Родитељи, угледајте се на њих!
Млади ватерполисти Партизана и Београда послали су у понедељак увече фантастичну поруку са базена на Бањици - дан након што је њихов меч прекинут због туче родитеља на трибинама - тако што су ипак "одиграли" наставак меча.

Наиме, упркос томе што су из Партизана тражили да се победа припише Београду, ривал то није прихватио, па су се дечаци, време које је преостало, два минута и 50 секунди, добацивали, а затим затражили да се победник одлучи бацањем новчића.

У тренутку прекида, резултат је био 5:5.

У бацању новчића више среће имао је Партизан, али то је свакако најмање важно.

Раније током дана, Партизан је одлучио да забрани улазак навијачима на трибине, као и да суспендује тренера Синишу Будрака, чије је искључење претходило инциденту.

Партизан до краја сезоне забрањује родитељима долазак на утакмице! Ватерполо клуб Партизан одлучио је да, највероватније, до краја сезоне забрани улазак родитеља на трибине, као и да суспендује тренера Синишу Будрака.

Одлука је "пала" дан после туче родитеља на утакмици млађих категорија против Београда.

"Предлог Дисциплинској комисији биће да се родитељима забрани долазак до краја сезоне, а најмање три до пет утакмица. Такође, покренут је поступак против тренера Будрака, јер је својим искључењем и понашањем подигао тензију и допринео инциденту", рекла је Тањугу генерални директор клуба Татјана Ракас. 

Према њеним речима Будрак је од судија зарадио опомену од судија, затим жути картон, а онда је наставио у истом маниру све до искључења. 

"Није иницирао инцидент, али тренер води утакмицу. Сасвим разумно је да када се добије опомена од судија да се повучете и смирите, а не да настави исто све до искључења, па деца да остану без тренера. То је претходило инциденту". 

Ракас је нагласила да је ова ситуација опомена за све и да родитељи "не изигравају делиоце правде, већ да у миру уживају у успесима деце". 

Да подсетимо, Партизан је планирао и да не изведе своју децу на наставак утакмице, али је то на крау учинио па је меч, уместо 5:0 за Београд, службеним резултатом, завршен 5:5 пре него се приступило бацању новчића да се одлучи победник. Партизан је на крају захваљујући новчићу победио.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар