Пријовић из Азије смирује навијаче ПАОК-а!

Разумем страх, али узећемо титулу! „Увек постоји замена за неког фудбалера“, подсећа српски репрезентативац.

Фудбал 17.01.2019 | 09:00
Пријовић из Азије смирује навијаче ПАОК-а!
Први пут од преласка у саудијски Ал Итихад Александар Пријовић је проговорио за медије у Грчкој.

Добили су га новинари солунског Радија Метроспорт, а српски репрезентативац је покушао да умири забринуте навијаче црно-белих.

"Разумем страх навијача ПАОК-а, али они морају да разумеју да се овде ради о једном играчу који није изнад тима и клуба. Екипа има још 15 утакмица и све држи у својим рукама. Ако се нечега превише плашите то ће да вам се догоди. Ако се бојите нечега то ће сигурно доћи да вас прогања. Зато, навијачи не треба да се плаше, треба да имају самопоуздања и морају да верују у њихов тим. ПАОК има квалитет, има снагу, осам поена у односу на пратиоца. Нема бриге", оценио је Пријовић. 

Србин подвлачи да предност у првенственој трци није направљена због једног играча, већ због квалитета комплетног тима.

"Увек постоји замена за неког фудбалера. Можда тај нови постигне више голова од мене или тим одигра много боље као што је био случај јуче против Астераса у победи од 3:0. Видели сте да можете да се ослоните на играче каш што су Вијеириња или Маурисио, то су све добри и искусни играчи. Овај тим ПАОК-а је квалитетан и освојиће титулу дефинитивно ове сезоне. Имао осам бодова предности и зна шта треба да ради", закључио је Пријовић.

Подсетимо, Александар Пријовић се пре неколико дана преселио из ПАОК-а у Саудијску Арабију у трансферу вредном 10.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар