Prijović iz Azije smiruje navijače PAOK-a!

Razumem strah, ali uzećemo titulu! „Uvek postoji zamena za nekog fudbalera“, podseća srpski reprezentativac.

Fudbal 17.01.2019 | 09:00
Prijović iz Azije smiruje navijače PAOK-a!
Prvi put od prelaska u saudijski Al Itihad Aleksandar Prijović je progovorio za medije u Grčkoj.

Dobili su ga novinari solunskog Radija Metrosport, a srpski reprezentativac je pokušao da umiri zabrinute navijače crno-belih.

"Razumem strah navijača PAOK-a, ali oni moraju da razumeju da se ovde radi o jednom igraču koji nije iznad tima i kluba. Ekipa ima još 15 utakmica i sve drži u svojim rukama. Ako se nečega previše plašite to će da vam se dogodi. Ako se bojite nečega to će sigurno doći da vas proganja. Zato, navijači ne treba da se plaše, treba da imaju samopouzdanja i moraju da veruju u njihov tim. PAOK ima kvalitet, ima snagu, osam poena u odnosu na pratioca. Nema brige", ocenio je Prijović. 

Srbin podvlači da prednost u prvenstvenoj trci nije napravljena zbog jednog igrača, već zbog kvaliteta kompletnog tima.

"Uvek postoji zamena za nekog fudbalera. Možda taj novi postigne više golova od mene ili tim odigra mnogo bolje kao što je bio slučaj juče protiv Asterasa u pobedi od 3:0. Videli ste da možete da se oslonite na igrače kaš što su Vijeirinja ili Maurisio, to su sve dobri i iskusni igrači. Ovaj tim PAOK-a je kvalitetan i osvojiće titulu definitivno ove sezone. Imao osam bodova prednosti i zna šta treba da radi", zaključio je Prijović.

Podsetimo, Aleksandar Prijović se pre nekoliko dana preselio iz PAOK-a u Saudijsku Arabiju u transferu vrednom 10.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar