Бјежао, па ударио полицијско возило

Црногорска полиција заплијенила је 207 килограма марихуане и ухапсила тридесетосмогодишњег Подгоричанина након потјере за његовим возилом на Ади Бојани у Улцињу.

Регион 13.01.2019 | 20:21
Бјежао, па ударио полицијско возило
Полиција из Улциња данас је у мјесту Штој, на магистралном путу Ада Бојана - Улцињ, зауставила џип Ниссан којим је управљао Д.Б. из Подгорице, који је одбио наређење да аутомобил угаси и дао се у бјекство, саопштила је црногорска Управа полиције.

У саопштењу се наводи да је током краће потјере Д.Б. више пута ударио полицијско возило, након чега се преврнуо са џипом.

Осумњичени и два полицијска службеника су задобили лакше тјелесне повреде.

Полиција је у возилу пронашла и одузела 11 паковања опојне дроге марихуана, тежине 206,8 килограма.

О догађају су обавијештени полицијски службеници Одсјека за борбу против дроге и државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужиоцу због основане сумње да је починио кривична дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и угрожавање јавног саобраћаја.

Марихуана ће бити упућена у форензички центар ради вјештачења.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бранислав

13.01.2019 19:35

Људи да ли је могуце да у свакој дрзави у Европи хапсе само Црногорце као нарко дилере?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ција је дрога

13.01.2019 20:11

Мора да ово није Милова марихуана. Е па не мозе момцино да се дилује дрога у ЦГ без знања Мила, то морас знати. Па то и није ,,опојна" ,многе земље су легализовале њену употребу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кар Тел

13.01.2019 21:00

Роба је заједницка, овај покусао да присвоји све себи, е, неце моци.

ОДГОВОРИТЕ