Bježao, pa udario policijsko vozilo

Crnogorska policija zaplijenila je 207 kilograma marihuane i uhapsila tridesetosmogodišnjeg Podgoričanina nakon potjere za njegovim vozilom na Adi Bojani u Ulcinju.

Region 13.01.2019 | 20:21
Bježao, pa udario policijsko vozilo
Policija iz Ulcinja danas je u mjestu Štoj, na magistralnom putu Ada Bojana - Ulcinj, zaustavila džip Nissan kojim je upravljao D.B. iz Podgorice, koji je odbio naređenje da automobil ugasi i dao se u bjekstvo, saopštila je crnogorska Uprava policije.

U saopštenju se navodi da je tokom kraće potjere D.B. više puta udario policijsko vozilo, nakon čega se prevrnuo sa džipom.

Osumnjičeni i dva policijska službenika su zadobili lakše tjelesne povrede.

Policija je u vozilu pronašla i oduzela 11 pakovanja opojne droge marihuana, težine 206,8 kilograma.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i ugrožavanje javnog saobraćaja.

Marihuana će biti upućena u forenzički centar radi vještačenja.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Branislav

13.01.2019 19:35

Ljudi da li je moguce da u svakoj drzavi u Evropi hapse samo Crnogorce kao narko dilere?

ODGOVORITE
Name

Cija je droga

13.01.2019 20:11

Mora da ovo nije Milova marihuana. E pa ne moze momcino da se diluje droga u CG bez znanja Mila, to moras znati. Pa to i nije ,,opojna" ,mnoge zemlje su legalizovale njenu upotrebu.

ODGOVORITE
Name

Kar Tel

13.01.2019 21:00

Roba je zajednicka, ovaj pokusao da prisvoji sve sebi, e, nece moci.

ODGOVORITE