Жена ухапшена због убиства

Након што су јутрос припадници Полицијске управе Травник у угоститељском објекту који се налази на Калибунару, травничком приградском насељу, пронашли тијело мушкарца те извршили увиђај у сарадњи с припадницима Тужилаштва СБК, дошло се до сазнања да се ради о убиству.  

Босна и Херцеговина 13.01.2019 | 18:56
Жена ухапшена због убиства
Дојава о проналаску тијела је у ПУ Травник запримљена у 6.35 сати, након чега су бројне надлежне дежурне екипе изашле на терен.

Приликом увиђајних радњи утврђено је кривично дјело убиство у којем је смртно страдао мушкарац иницијала Х. Т. (58) у Травнику, казао је за ”Аваз” портпарол МУП СБК Хасан Хоџић. 

– Подузимајући интензивне мјере и радње на расвјетљавању овог кривичног дјела, дошло се до сазнања да се у везу с овим кривичним дјелом доводи жена, рођена 1977. године у Травнику, која је ухапшена и, након завршене криминалистичке обраде, биће предата надлежном тужилаштву – рекао је Хоџић.

 (Клиx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПРАВДА

13.01.2019 18:15

Кад режим није умјешан свако убиство се ријеши за 24 сата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.01.2019 19:32

Браво за федералну полицију. Кад цете ви господо из мупа републике српске ријешити убиство Давида драгицевица.. Примате плате за маглу за криминал за тески нерад и јаваслук. Срамота фујј.

ОДГОВОРИТЕ