Žena uhapšena zbog ubistva

Nakon što su jutros pripadnici Policijske uprave Travnik u ugostiteljskom objektu koji se nalazi na Kalibunaru, travničkom prigradskom naselju, pronašli tijelo muškarca te izvršili uviđaj u saradnji s pripadnicima Tužilaštva SBK, došlo se do saznanja da se radi o ubistvu.  

Bosna i Hercegovina 13.01.2019 | 18:56
Žena uhapšena zbog ubistva
Dojava o pronalasku tijela je u PU Travnik zaprimljena u 6.35 sati, nakon čega su brojne nadležne dežurne ekipe izašle na teren.

Prilikom uviđajnih radnji utvrđeno je krivično djelo ubistvo u kojem je smrtno stradao muškarac inicijala H. T. (58) u Travniku, kazao je za ”Avaz” portparol MUP SBK Hasan Hodžić. 

– Poduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, došlo se do saznanja da se u vezu s ovim krivičnim djelom dovodi žena, rođena 1977. godine u Travniku, koja je uhapšena i, nakon završene kriminalističke obrade, biće predata nadležnom tužilaštvu – rekao je Hodžić.

 (Klix)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

PRAVDA

13.01.2019 18:15

Kad režim nije umješan svako ubistvo se riješi za 24 sata

ODGOVORITE
Name

Nikola

13.01.2019 19:32

Bravo za federalnu policiju. Kad cete vi gospodo iz mupa republike srpske riješiti ubistvo Davida dragicevica.. Primate plate za maglu za kriminal za teski nerad i javasluk. Sramota fujj.

ODGOVORITE