Сутра облачно с кишом и снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће у већини крајева падати киша, а на истоку у вишим предјелима снијег.

Република Српска 13.01.2019 | 18:01
Сутра облачно с кишом и снијегом
Ујутро ће бити облачно, током дана ће падати киша, а на истоку у вишим предјелима снијег, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске. .

Увече ће доћи до дјелимичног разведравања.

Вјетар слаб до умјерен, у Херцеговини углавном слаба до умјерена бура, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Јутарња температура од минус два до три, на планинама и у вишим предјелима око минус четири, а највиша дневна од два до осам, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.

У Републици Српској и ФБиХ данас је умјерено облачно и суво вријеме, у нижим предјелима са доста сунца, а на планинама на истоку са слабим снијегом. Током вечери очекује се јаче наоблачење у цијелој земљи.

У уторак, 15. јануара, јутро ће бити умјерено до потпуно облачно, на југу претежно ведро, а на истоку у вишим предједлима понегдје ће провејавати слаб снијег.

Током дана промјенљиво облачно, на југу претежно ведро са сунцем. Јутарња температура од минус шест до нуле, на планинама и у вишим пределима око минус 11, а највиша дневна од нула до шест, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових.

У сриједу, 16. јануара јутро умјерено облачно, суво и хладно, на сјевероистоку и источним крајевима претежно ведро, а током дана у већини крајева облачно са доста сунчаних интервала.

Јутарња температура од минус шест до један, на планинама и у вишим предјелима око минус 10, а највиша дневна од два до девет, у вишим предјелима од минус два.

У четвртак, 17. јануара, јутро облачно, суво и хладно, у источним крајевима и на југу претежно ведро.

Током дана у већини крајева облачно са доста сунчаних интервала, а увече наоблачење које ће условити кишу прво на југу, а током ноћи и у осталим крајевима. На сјеверозападу очекује се сусњежица и снијег.

Јутарња температура од минус два до четири, на планинама и у вишим предјелима око минус четири, а највиша дневна од три до 10, у вишим предјелима од нула степени.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

прољеце

13.01.2019 17:08

Зна ли неко до када це овај снијег...оде огрев

ОДГОВОРИТЕ