Sutra oblačno s kišom i snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će u većini krajeva padati kiša, a na istoku u višim predjelima snijeg.

Republika Srpska 13.01.2019 | 18:01
Sutra oblačno s kišom i snijegom
Ujutro će biti oblačno, tokom dana će padati kiša, a na istoku u višim predjelima snijeg, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske. .

Uveče će doći do djelimičnog razvedravanja.

Vjetar slab do umjeren, u Hercegovini uglavnom slaba do umjerena bura, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura od minus dva do tri, na planinama i u višim predjelima oko minus četiri, a najviša dnevna od dva do osam, u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusov.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je umjereno oblačno i suvo vrijeme, u nižim predjelima sa dosta sunca, a na planinama na istoku sa slabim snijegom. Tokom večeri očekuje se jače naoblačenje u cijeloj zemlji.

U utorak, 15. januara, jutro će biti umjereno do potpuno oblačno, na jugu pretežno vedro, a na istoku u višim predjedlima ponegdje će provejavati slab snijeg.

Tokom dana promjenljivo oblačno, na jugu pretežno vedro sa suncem. Jutarnja temperatura od minus šest do nule, na planinama i u višim predelima oko minus 11, a najviša dnevna od nula do šest, u višim predjelima od minus pet stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 16. januara jutro umjereno oblačno, suvo i hladno, na sjeveroistoku i istočnim krajevima pretežno vedro, a tokom dana u većini krajeva oblačno sa dosta sunčanih intervala.

Jutarnja temperatura od minus šest do jedan, na planinama i u višim predjelima oko minus 10, a najviša dnevna od dva do devet, u višim predjelima od minus dva.

U četvrtak, 17. januara, jutro oblačno, suvo i hladno, u istočnim krajevima i na jugu pretežno vedro.

Tokom dana u većini krajeva oblačno sa dosta sunčanih intervala, a uveče naoblačenje koje će usloviti kišu prvo na jugu, a tokom noći i u ostalim krajevima. Na sjeverozapadu očekuje se susnježica i snijeg.

Jutarnja temperatura od minus dva do četiri, na planinama i u višim predjelima oko minus četiri, a najviša dnevna od tri do 10, u višim predjelima od nula stepeni.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

proljece

13.01.2019 17:08

Zna li neko do kada ce ovaj snijeg...ode ogrev

ODGOVORITE