Због чега људи у везама варају?

Многи мисле да људи који варају имају ментални проблем или облик емотивне незрелости који их гура у варање.

Забава 13.01.2019 | 15:33
Због чега људи у везама варају?
И, морамо се сложити да је то понекад истина. Међутим, понекад особа која вара има поремец́ај са везивањем или неријешену трауму из детињства и користи варање да би умањио болна осјец́ања. У неким везама постоји недостаје интимности, емотивне блискости, тако да особа која вара тражи некога за једну ноц́ да попуни празнину.

Међутим, понекад особа која вара воли свог партнера, али и даље вара. У овом чланку желимо да вам објаснимо зашто би људи који су срећни у свом односу могли преварити, ризикујуц́и свој брак.

1. Они истражују себе

Тражење новог осјец́аја је један од најмоц́нијих разлога за варање. Неки људи који варају воле да истражују скривене дијелове себе. Желе да истраже свијет, поново се осјец́ају младо и безбрижно.

2. Вјерују да је забрањено воц́е много слађе

Понекад људи који су срећни у односима кажу да се осјец́ају као тинејџери када нешто скривају и варају. Они воле да крше правила и осјец́ају забрањено узбуђење.

3. Жале због изгубљених прилика и желе да неко вријеме живе туђи живот

Понекад људи који варају сањају о пропуштеним приликама. Могу да осјете да не могу у потпуности да уживају у животу, па су изабрали забрањени секс да би схватили како би им било да су изабрали други начин.

4. Они воле да истражују нове емоције

Људи који варају када су заљубљени могу искусити недостатак емоција. Зато користе варање да ослободе своје скривене емоције и истраже овај свијет.

Без обзира на разлоге, тешко је преживјети превару партнера. И без обзира на узрок за превару нема оправдања.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пензионер

13.01.2019 16:44

Ово је писао неки пензионер којег је вријеме прегазило као и мене сада, па дијели лекције.. Свако свој пут треба да прође, а варања је било и биће увијек..

ОДГОВОРИТЕ