Ал Хилалов план: Дегенек + Мурињов помоћник!

Велике промене у табору великана из Саудијске Арабије!

Фудбал 10.01.2019 | 09:00
Ал Хилалов план: Дегенек + Мурињов помоћник!
Ал Хилал се вратио на лидерску позицију првенства у Саудијској Арабији, али великан из Азије има озбиљне планове у зимском прелазном року. Данима се пише о могућности да редове Ал Хилала појача штопер Црвене звезде Милош Дегенек. Саудијци су већ послали непристојну понуду на адресу аустралијског штопера и Црвене звезде.

А у случају да прихвати понуду из Ријада Милош Дегенека би у новом клубу могао сачека нови тренер. Искусни Жор Жезус је заратио са бројним звездама тима и позиције ми нису најбоље. Помиње се да би Жезус могао да се врати у Бенфику као спасоносно решење. Расплет се очекује у наредних неколико дана, али у Ал Хилалу већ имају спремно решење.

Представници тог клуба већ су контактирали другог Португалца. Реч је Руиу Фарији. Реч је о 43- годишњем стручњаку који је у досададшњој каријери био човек од великог поверења Жозеа Муриња. Помагао му је Интеру, Реалу, Челсију и Манчестер Јунајтеду.

Ал Хилал је и прошле године желео да ангажује Фарија, али се испречио уговор са Манчестер Јунајтедом. После одласка Муриња са Олд Трафорда без посла су остали и чланови његовог стручног штаба. Ал Хилал ће то покушати да искористи.  

Извор: моззартспорт

Фото Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар