Al Hilalov plan: Degenek + Murinjov pomoćnik!

Velike promene u taboru velikana iz Saudijske Arabije!

Fudbal 10.01.2019 | 09:00
Al Hilalov plan: Degenek + Murinjov pomoćnik!
Al Hilal se vratio na lidersku poziciju prvenstva u Saudijskoj Arabiji, ali velikan iz Azije ima ozbiljne planove u zimskom prelaznom roku. Danima se piše o mogućnosti da redove Al Hilala pojača štoper Crvene zvezde Miloš Degenek. Saudijci su već poslali nepristojnu ponudu na adresu australijskog štopera i Crvene zvezde.

A u slučaju da prihvati ponudu iz Rijada Miloš Degeneka bi u novom klubu mogao sačeka novi trener. Iskusni Žor Žezus je zaratio sa brojnim zvezdama tima i pozicije mi nisu najbolje. Pominje se da bi Žezus mogao da se vrati u Benfiku kao spasonosno rešenje. Rasplet se očekuje u narednih nekoliko dana, ali u Al Hilalu već imaju spremno rešenje.

Predstavnici tog kluba već su kontaktirali drugog Portugalca. Reč je Ruiu Fariji. Reč je o 43- godišnjem stručnjaku koji je u dosadadšnjoj karijeri bio čovek od velikog poverenja Žozea Murinja. Pomagao mu je Interu, Realu, Čelsiju i Mančester Junajtedu.

Al Hilal je i prošle godine želeo da angažuje Farija, ali se isprečio ugovor sa Mančester Junajtedom. Posle odlaska Murinja sa Old Traforda bez posla su ostali i članovi njegovog stručnog štaba. Al Hilal će to pokušati da iskoristi.  

Izvor: mozzartsport

Foto Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar