Звезда добија филијалу у Суперлиги!

Видић, Јирка и Веља Николић на истој адреси! Навијачи црвено-белих ће са пажњом пратити резултате овог клуба.

Фудбал 09.01.2019 | 22:35
Звезда добија филијалу у Суперлиги!
Црвена звезда ће добити филијалу у Суперлиги Србије. Истина, не у званичном облику, али поједини фудбалери са професионалним уговором у Љутице Богдана имаће у наредних шест месеци шансу да покажу да су спремни за главну улогу на Маракани. И то у дресу Земуна. 

Српски шампион је већ ангажовао високог нападача Златибора Дејана Видића као залог за дане будуће. Он ће се калити наредних шест месеци, или полусезону, у Горњој Вароши, а његовим путем могао би да крене и Ерик Јирка.

Млади словачки репрезентативац је завршио са играњем у Спартаку из Трнаве. Појавиће се у четвртак на Маракани, на прозивци Владана Милојевића, али би према појединим информацијама требало да буде прослеђен Земуну. У случају да Кафу и Срнић ове зиме остану на Маракани, Јирка ће добити шест месеци „грејс“ периода да се упозна са начином живота у Србији и упозна се са снагом Суперлиге.

Словак је запао за око спортском сектору Црвене звезде током летошњих дуела са Спартаком из Трнаве.Тада се истакао изузетним спирнтерским квалитетима, и натерао руководство Црвене звезде да за његове услуге плати 750.000 евра.

Поред Николића и Јирке у Земун би могао и суперталентовани везиста Вељко Николић. Он је доминирао у редовима Графичара и показао да је превазишао српсколигашки ранг такмичења. У дресу Земуна требало би да добије прилику да се још мало „исчеличи“ и спреман дочека шансу у сениорском тиму.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар