Zvezda dobija filijalu u Superligi!

Vidić, Jirka i Velja Nikolić na istoj adresi! Navijači crveno-belih će sa pažnjom pratiti rezultate ovog kluba.

Fudbal 09.01.2019 | 22:35
Zvezda dobija filijalu u Superligi!
Crvena zvezda će dobiti filijalu u Superligi Srbije. Istina, ne u zvaničnom obliku, ali pojedini fudbaleri sa profesionalnim ugovorom u Ljutice Bogdana imaće u narednih šest meseci šansu da pokažu da su spremni za glavnu ulogu na Marakani. I to u dresu Zemuna. 

Srpski šampion je već angažovao visokog napadača Zlatibora Dejana Vidića kao zalog za dane buduće. On će se kaliti narednih šest meseci, ili polusezonu, u Gornjoj Varoši, a njegovim putem mogao bi da krene i Erik Jirka.

Mladi slovački reprezentativac je završio sa igranjem u Spartaku iz Trnave. Pojaviće se u četvrtak na Marakani, na prozivci Vladana Milojevića, ali bi prema pojedinim informacijama trebalo da bude prosleđen Zemunu. U slučaju da Kafu i Srnić ove zime ostanu na Marakani, Jirka će dobiti šest meseci „grejs“ perioda da se upozna sa načinom života u Srbiji i upozna se sa snagom Superlige.

Slovak je zapao za oko sportskom sektoru Crvene zvezde tokom letošnjih duela sa Spartakom iz Trnave.Tada se istakao izuzetnim spirnterskim kvalitetima, i naterao rukovodstvo Crvene zvezde da za njegove usluge plati 750.000 evra.

Pored Nikolića i Jirke u Zemun bi mogao i supertalentovani vezista Veljko Nikolić. On je dominirao u redovima Grafičara i pokazao da je prevazišao srpskoligaški rang takmičenja. U dresu Zemuna trebalo bi da dobije priliku da se još malo „isčeliči“ i spreman dočeka šansu u seniorskom timu.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar