Поћетино прозвао Левија: Ако хоћемо трофеје...

. . . морамо се мењати! Менаџер Тотенхема, Маурисио Поћетино, ризикује да се замери првом човеку клуба, Данијелу Левију.

Фудбал 09.01.2019 | 21:00
Поћетино прозвао Левија: Ако хоћемо трофеје...
Аргентински стручњак је рекао да је у последњих пет година клуб резултатски напредовао, али да то није довољно да би се било на врху.

Поћетину је ово пета сезона на клупи Тотенхема, а претходне сезоне је завршавао као пети, трећи, други и поново трећи. 

"У овом тренутку све изгледа фантастично, али видећемо је ли то довољно да бисмо се борили за трофеје у наредних пет година", рекао је стратег "певаца". 

Екипа је тренутно у прилици да игра на четири колосека, прошла је у завршну фазу Лиге шампиона, у полуфиналу је Лига купа и четвртом колу ФА купа, а на табели Премијер лиге су трећи. 

"После скоро пет година у клубу могу рећи да је он сада на другачијем нивоу, али начин на који функционишемо није се променио у тих пет година. Ако желимо титуле, морамо радити на другачији начин. Можда можемо нешто и да освојимо, али то ће бити јако тешко, јер су сви остали у пет година напредовали. Видим да смо у последњој деценији на листи клубова који су трошили новац на појачања негде при дну", додао је менаџер Тотенхема. 

Поћетино је уговором везан за клуб, али постоји интересовање Реала и Манчестер јунајтеда и питање је да ли ће остати у Лондону и после наредног лета.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар