Poćetino prozvao Levija: Ako hoćemo trofeje...

. . . moramo se menjati! Menadžer Totenhema, Maurisio Poćetino, rizikuje da se zameri prvom čoveku kluba, Danijelu Leviju.

Fudbal 09.01.2019 | 21:00
Poćetino prozvao Levija: Ako hoćemo trofeje...
Argentinski stručnjak je rekao da je u poslednjih pet godina klub rezultatski napredovao, ali da to nije dovoljno da bi se bilo na vrhu.

Poćetinu je ovo peta sezona na klupi Totenhema, a prethodne sezone je završavao kao peti, treći, drugi i ponovo treći. 

"U ovom trenutku sve izgleda fantastično, ali videćemo je li to dovoljno da bismo se borili za trofeje u narednih pet godina", rekao je strateg "pevaca". 

Ekipa je trenutno u prilici da igra na četiri koloseka, prošla je u završnu fazu Lige šampiona, u polufinalu je Liga kupa i četvrtom kolu FA kupa, a na tabeli Premijer lige su treći. 

"Posle skoro pet godina u klubu mogu reći da je on sada na drugačijem nivou, ali način na koji funkcionišemo nije se promenio u tih pet godina. Ako želimo titule, moramo raditi na drugačiji način. Možda možemo nešto i da osvojimo, ali to će biti jako teško, jer su svi ostali u pet godina napredovali. Vidim da smo u poslednjoj deceniji na listi klubova koji su trošili novac na pojačanja negde pri dnu", dodao je menadžer Totenhema. 

Poćetino je ugovorom vezan za klub, ali postoji interesovanje Reala i Mančester junajteda i pitanje je da li će ostati u Londonu i posle narednog leta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar