Луд расплет у НФЛ: Они ће се борити за Супербоул!

Невероватан финиш меча између Берса и Иглса, кад лопта неће "кроз" гол. . .

Остали спортови 07.01.2019 | 20:15
Луд расплет у НФЛ: Они ће се борити за Супербоул!
Још осам тимова је остало у борби за најважнији трофеј у НФЛ!

Лос Анђелес Чарџерси, Индијанаполис Колтси, Далас Каубојси и - бранилац трофеја - Филаделфија Иглси обезбедили су "вајлдкард" за учешће у полуфиналима дивизија, где их од раније већ чекају Њу Ингланд Патриотси, Канзас Сити Чифси, Лос Анђелес Ремси и Њу Орлеанс Сејнтси.

Управо су Сејнтси у плеј-оф ушли са прве позиције, али ће за финале НФЦ дивизије морати да одмере снаге са Иглсима, који су на спектакуларан начин избегли тужан крај сезоне.

Актуелни шампион НФЛ-а је последњи обезбедио "вајлдкард" и то након велике среће и промашаја какав се ретко виђа. Филаделфија је водила 16:15, али су Чикаго Берси имали "кик" са 43 јарда на десет секунди до краја, путања је била добра, међутим...

Његов шут је погодио једну, па другу "стативу" и лопта није прошла кроз гол!

Домаћа публика је већ почела да слави, али им срећа овога пута није била наклоњена пошто су остали без "филд гола" вредног дивизијске рунде плеј-офа.

Многи су одмах несрећном Кодију Паркију пружили подршку због промашаја који ће се дуго препричатави, али ту су и тврдње да је "дефензивни теклер" Иглса - Трејвон Хестер - мало закачио лопту након што ју је Парки шутирао.

У сваком случају биће занимљиво видети да ли ће Иглси сада добити додатну снагу да савладају сјајни Њу Орлеанс (13-3), што је исти скор који имају и Ремси, а који се у другом полуфиналу дивизије састају са Каубојсима (10-6).

На другој страни "костура" се састају Лос Анђелес Чарџерси и Њу Ингленд Петриотси, односно Канзас Сити Чифси и Индијанаполис Колтси.

Мечеви су заказани за 12. и 13. јануар.

Супербоул (53) се игра 3. фебруара у Атланти, Џорџија.

За кога ћете навијати?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар