Lud rasplet u NFL: Oni će se boriti za Superboul!

Neverovatan finiš meča između Bersa i Iglsa, kad lopta neće "kroz" gol. . .

Ostali sportovi 07.01.2019 | 20:15
Lud rasplet u NFL: Oni će se boriti za Superboul!
Još osam timova je ostalo u borbi za najvažniji trofej u NFL!

Los Anđeles Čardžersi, Indijanapolis Koltsi, Dalas Kaubojsi i - branilac trofeja - Filadelfija Iglsi obezbedili su "vajldkard" za učešće u polufinalima divizija, gde ih od ranije već čekaju Nju Ingland Patriotsi, Kanzas Siti Čifsi, Los Anđeles Remsi i Nju Orleans Sejntsi.

Upravo su Sejntsi u plej-of ušli sa prve pozicije, ali će za finale NFC divizije morati da odmere snage sa Iglsima, koji su na spektakularan način izbegli tužan kraj sezone.

Aktuelni šampion NFL-a je poslednji obezbedio "vajldkard" i to nakon velike sreće i promašaja kakav se retko viđa. Filadelfija je vodila 16:15, ali su Čikago Bersi imali "kik" sa 43 jarda na deset sekundi do kraja, putanja je bila dobra, međutim...

Njegov šut je pogodio jednu, pa drugu "stativu" i lopta nije prošla kroz gol!

Domaća publika je već počela da slavi, ali im sreća ovoga puta nije bila naklonjena pošto su ostali bez "fild gola" vrednog divizijske runde plej-ofa.

Mnogi su odmah nesrećnom Kodiju Parkiju pružili podršku zbog promašaja koji će se dugo prepričatavi, ali tu su i tvrdnje da je "defenzivni tekler" Iglsa - Trejvon Hester - malo zakačio loptu nakon što ju je Parki šutirao.

U svakom slučaju biće zanimljivo videti da li će Iglsi sada dobiti dodatnu snagu da savladaju sjajni Nju Orleans (13-3), što je isti skor koji imaju i Remsi, a koji se u drugom polufinalu divizije sastaju sa Kaubojsima (10-6).

Na drugoj strani "kostura" se sastaju Los Anđeles Čardžersi i Nju Inglend Petriotsi, odnosno Kanzas Siti Čifsi i Indijanapolis Koltsi.

Mečevi su zakazani za 12. i 13. januar.

Superboul (53) se igra 3. februara u Atlanti, Džordžija.

Za koga ćete navijati?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar